Teisterbanders blijft met lege handen achter
Zondag 8 nobember 2009 speelde Teisterbanders thuis tegen de nummer drie van de ranglijst, B.Z.S. uit Beusichem. Nadat de ploegen elkaar in de eerste helft aardig in evenwicht hadden gehouden, bleek een rode kaart het breekpunt en kreeg de thuisclub in het laatste kwartier  binnen een minuut twee treffers om de oren en was de wedstrijd beslist, 1-3.

B.Z.S. is een ploeg die voetballend tot resultaat probeert te komen en Teisterbanders kan niet bogen op gunstige statistieken tegen deze tegenstander. De Beusichemmers staan goed op de ranglijst, dus de ploeg van trainer Cees Spek moest zoals iedere week weer 100% inzet proberen te koppelen een goed spel. Geen van beide ploegen kon de ander de wil op leggen en na ruim een kwartier viel de 0-1 uit de lucht. Nadat de scheidsrechter een vlagsignaal had genegeerd, kreeg B.Z.S. een vrije trap en Dennis Jansen een gele kaart. Zowel de Teisterbanders als de B.Z.S. aanhang die op een lijn stonden met de aanvaller, constateerden buitenspel. De scheidsrechter woof dit onterecht weg en de makkelijk gegeven gele kaart die hij Jansen toonde bleek later een flinke erfenis met zich mee te dragen. Uit de vrije trap werd de bal voor het doel gebracht en over de lijn gelopen.

Teisterbanders was even van slag en B.Z.S. leek door te gaan drukken. Doelman Erik van der Weerd was echter op zijn post en redde twee maal goed.

De thuisclub kwam echter weer beter in de wedstrijd en na een hoekschop viel vijf minuten voor rust de gelijkmaker. Van Mourik kopte de bal in de doelmond en Jansen verlengde de bal in de verre hoek, 1-1.

Ook na rust gaven beide ploegen elkaar in de sportieve wedstrijd niet veel toe. De eerste kans was voor de bezoekers, maar Van der Weerd tikte de bal met de vingertoppen uit de beneden hoek. Net voordat er een uur was verstreken, kwam Teisterbanders met tien man te staan. Jansen maakte een overtreding en kreeg zijn tweede gele kaart. Andries van Mourik die een bal vol in zijn gezicht had gekregen werd vervangen door Harmen van Rinsum. De bezoekers hadden nu het initiatief en Teisterbanders kon slechts hopen op een geslaagde uitval. Een kwartier voor tijd ging het voor Teisterbanders mis. Martijn van Duren, die verder een puike wedstrijd speelde, ging iets te gretig het duel aan een viel. De bal werd bij de tweede paal gegeven en ingeschoten, 1-2. Nog niet bekomen van deze klap, keek Teisterbanders binnen een minuut tegen een 1-3 achterstand aan. Wederom werd de bal bij de tweede paal binnen geschoten. Jos van de Kop kwam in het veld voor Peter Rooswinkel. Tien minuten voor tijd kwam Sjoerd Gubbels in het veld voor Luuk van Aanholt. B.Z.S. kreeg vlak voor tijd nog een kans, maar Van der Weerd wist met een goede redding een treffer te voorkomen.
Na afloop kreeg Van de Kop nog een rode kaart voorgehouden. Niet goed te praten, maar misschien wel begrijpelijk dat hij de scheidsrechter nog wat toevoegde. Er is niets mis mee als een scheidsrechter een speler een reprimande geeft, maar je kunt het als scheidsrechter ook te bont maken. Nadat de scheidsrechter in het begin van de wedstrijd al een speler respectloos had toegesproken, werd Van de Kop als een hond bij de scheidsrechter geroepen en toegesproken. Al met al weer een nederlaag met gevolgen door enkele onnodige kaarten wegens 'praten'.