Teisterbanders in slechte wedstrijd naar brilstand
Zondag 15 november 2009 speelde Teisterbanders in Tiel de uitwedstrijd tegen R.K.T.V.C.. Beide clubs staan er op de ranglijst niet al te best voor, zodat deze wedstrijd voor de nodige punten moest gaan zorgen. In een zeer slechte wedstrijd slaagden beide elftallen er echter niet in om te scoren: 0-0.

Teisterbanders trainer Cees Spek wilde zijn elftal compact laten spelen en zo weinig mogelijk de lange bal later hanteren. De middenvelders moesten ook nadrukkelijker aanwezig zijn. Op papier klonk het mooi, maar binnen de lijnen bleek het weer een ander verhaal. Na twaalf minuten stuurde Floor van Gent Kevin Buijsrogge weg en een verdediger bracht de aanvaller net voldoende uit balans om Buijsrogge naast te laten schieten. De thuisclub kwam niet verder dan twee kopballen van grote afstand die doelman Erik van der Weerd eenvoudig onschadelijk kon maken.
Na rust vervingen Michel Hendrickx en Martijn van Duren Buijsrogge en Peter Rooswinkel. Er zat nu iets meer balans in de ploeg, maar goed werd het nooit. Ruim een kwartier voor tijd verrichtte Van der Weerd zijn beste redding van de middag door de bal voor een instormende R.K.T.V.C. aanvaller weg te boksen. Vlak voor tijd glipte Bert-Jan van Veenendaal langs zijn tegenstander en die raakte hem vol tegen de benen. Van Veenendaal zette door en werd door dezelfde speler nogmaals getrapt, zonder dat er een bal in de buurt was. De scheidsrechter stuur de R.K.T.V.C. speler van het veld. In de slotsecondes van de wedstrijd sloeg Teiterbanders bijna nog hard toe. Van Gent passte in op Hendrickx die goed de achterlijn haalde en de bal terug legde. Het schot van Van Gent was goed, maar recht op de doelman die de bal kon pakken. Veel inzet van Teisterbanders kant, maar zeer matig voetbal. De komende weken het eerste aan beter voetbal zien te koppelen, want dat is hard nodig om punten te pakken.