Nieuwjaarsreceptie druk bezocht
Zondag 3 januari 2010 kreeg een ieder tijdens de nieuwjaarsreceptie de gelegenheid om elkaar het beste toe te wensen. Tijdens deze gelegenheid zijn er ook altijd enkele mededelingen van het bestuur. Zo werd onder andere de naam van de nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen bekend gemaakt.

Foto: Nieuwjaarsreceptie

Het was gezellig druk.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Voor een natje en een droogje werd gezorgd.

Foto: Hoge Hoedtoernooi In afwachting van de toespraken.

Frans Hofstede blikte in zijn toespraak achteruit en vooruit. Zowel sportieve aspecten als andere zaken passeerden de revue. Zo kregen de initiatiefnemers van de ijsbaan een groot compliment. Eindelijk na zo vele jaren ligt de baan er.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Frans Hofstede aan het woord.

Bestuurslid voetbaltechnische zaken Hennie van Baal gaf aan dat de vereniging blij is met de komst van het dameselftal. De huidige trainer Marco van Overbeek heeft de intentie uitgesproken om ook volgend seizoen door te gaan als trainer van de dames. Het grote nieuws waar de meesten op zaten te wachten, volgde snel. Jan van Setten is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrianer van Teisterbanders. Nadat bekend werd dat Cees Spek aan het einde van het lopende seizoen Teisterbanders zou gaan verlaten, heeft het bestuur er geen gras over laten groeien en meteen actie ondernomen. Met de oud-speler van o.a. T.E.C. en huidige trainer van het succesvolle B.Z.S. werd snel overeenstemming bereikt.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Bestuurslid voetbaltechnische zaken Hennie van Baal had nieuws.  

Foto: Jan van Setten nieuwe trainer  Frans Hofstede, Gerrit Niessen, Hennie en Wim van Baal flankeren de nieuwe trainer, Jan van Setten.

Foto: Jan van Setten nieuwe trainer Hennie van Baal toont Jan van Setten de kleuren die hij komend seizoen zal gaan vertegenwoordigen.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Ook het dameselftal was present. 

Foto: Nieuwjaarsreceptie Ere lid Daan Bergacker werd door Hennie van Baal in het zonnetje gezet.

Wim van Baal complimenteerde in zijn toespraak de vele vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de realitatie van de ijsbaan. Twee personen werden door het bestuur in het zonnetje gezet. Justin en Tim van Tuil zijn op vele zaterdagen vele uren op het veld te vinden, waar ze als scheidsrechter actief zijn. Een groot compliment is hier op zijn plaats.

Foto: Nieuwjaarsreceptie 2009 Wim van Baal zet Justin (links) en Tim van Tuil in het zonnetje.

Foto: Animal  Zoek de verschillen. Wie is het meest ongedurige typetje?