Teisterbanders puntloos op kunstgras
Zondag 7 feburari 2010 speelde Teisterbanders in Gorinchem de uitwedstrijd tegen Raptim. Thuis werd tegen deze ploeg de enige competitieoverwinning tot nu toe behaald. Dit keer waren het de Gorinchemmers die aan het langste eind trokken en met 2-0 wonnen.

Trainer Cees Spek was op het laatste moment genoodzaakt een omzetting te doen, waardoor Martijn van Duren en Luuk van Aanholt het centrum van de verdediging vormden en Andries van Mourik doorschoof naar het middenveld. Je kunt er lang en breed over praten, maar de thuisclub heeft voordeel van het spelen op kunstgras. Zeker nu in de winterperiode dit veld vaker bespeelbaar was dan een natuurgrasveld. De eerste helft ging het spel gelijkop. Teisterbanders had iets meer dreiging, omdat er wat meer diepte in het spel zat. De thuisclub combineerde wat beter. Na een kwartier pikte Bart-Jan Zijlstra een dieptepass op, omspeelde de doelman maar de bal werd van de lijn gehaald. Raptim was uit een vrije trap dichtbij een treffer, maar de bal belandde op de buitenkant van de kruising. Na twintig minuten kaatste ZIjlstra met Vincent Steur die Floor van Gent in schietpositie bracht. De middenvelder haalde hard uit, maar de doelman zag de bal recht op zich afkomen en redde.
Met na rust Cees Arisse in de ploeg voor Sjoerd Gubbels kwam de thuisclub na vijftig minuten op voorsprong. De centrale middenvelder glipte tussen twee man door en kopte in, 1-0. Na een uur kwam Kevin Buijsrogge in de ploeg voor Van Mourik om wat meer druk naar voren te zetten. Dit leverde geen echte kansen op. Het gebrek aan wedstrijd ritme brak Teisterbanders nu duidelijk op. Tien minuten voor tijd werd de bal uit een vrije trap in het strafschopgebied gebracht en een Raptim speler kon de bal in het doelgebied aannemen en intikken, 2-0. In de resterende fase ontbrak het de bezoekers aan overleg om nog wat af te dwingen. Alleen Harmen van Rinsum was dichtbij een treffer toen de bal na zijn kopbal via de kruising over het doel verdween.