Multifunctionele ruimte gereed
Vrijdag 19 februari 2010 werd de nieuwe functionele ruimte feestelijk geopend door voorzitter Goos van Alphen. Diverse vrijwilligers en een aantal sponsoren maakten het mogelijk dat Teisterbanders een kleedruimte voor pupillen en commissie ruimte rijker is. Een juweeltje.

Vrijwilligers en sponsoren waren met hun partners uitgenodigd om de opening luister bij te zetten. Na een informele ontvangst, nam voorzitter Goos van Alphen het woord. Hij vertelde hoe Teisterbanders aan de unit was gekomen en hoe er actie ondernomen werd om er wat moois van te maken. Dat lukte vooral door de inzet van Hennie Gremmen, Dennis en Piet Hensen, Willem en Dennis Jansen, Piet de Kock en Hans Peters. Daarnaast zorgden diverse sponsoren voor de nodige materiële en financiële impulsen. Firma Van der Heijden (transport en grondwerk), firma Van Dee (tapijt), firma Van Dillen (materialen zoals o.a. hout), firma Schimmel, John van den Heuvel (electra), Hans van Doesburg (unit en douchebak), firma Baggerman (installatiewerk), firma Van den Berg (schilderwerk), Joost Bron (tafels en stoelen) en Wim van Baal.

Foto: Unit opgeleverd Voorzitter Goos van Alphen ontvangt uit handen van Piet Hensen, Willem Jansen en Hans Peters de sleutel van het nieuwe onderkomen.

Foto: Unit opgeleverd De unit is gereed voor ingebruikname.

Foto: Unit opgeleverd Gelukkig, de sleutel past.

Foto: Unit opgeleverd Het bijzonder fraaie interieur van de multifunctionele ruimte.

Foto: Unit opgeleverd De nieuwe design douches.

Foto: Unit opgeleverd Het gedeelte dat als commissiekamer kan worden gebruikt. 

Foto: Unit opgeleverd Dat ziet er tip-top uit.

Foto: Unit opgeleverd De genodigden maakten gretig van de gelegenheid gebruik om de ruimte te bezichtigen. Daarna was er nog gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten in de kantine.