Wasdame zwaait af
Fenny van Meerten heeft na ruim 12,5 jaar het complete tenue van ons eerste elftal gewassen. Fenny gaf te kennen dat het nu wel allemaal iets teveel ging worden.
Daar hebben wij als bestuur alle begrip voor. Het bestuur is Fenny zeer erkentelijk voor al die jaren trouwe inzet voor Teisterbanders.
Nooit hebben we als bestuur een op- of aanmerking van de spelers ten gehore gekregen over de kwaliteit van het wassen. Integendeel Fenny gaf aan hoe ze shirtjes en broekjes precies aangeleverd wenste te krijgen en daar deed ze dan een stukje opvoeding bij. De spelers konden dat wel waarderen.
 
Fenny stond er op dat de tas met het tenue op zondag direct na de wedstrijd afgeleverd werd om dan direct de wasmachines aan het werk te zetten. Bij Fenny hadden de wasmachines altijd een wat kortere levensduur. Zij waste niet alleen maar onderhield ook het tenue en adviseerde de materiaal man indien er weer iets aangeschaft moest worden.
 
Vandaag overhandigde zij mij met enige weemoed voor de laatste keer de Tenuetas.
Het was anders dan anders bij mijn afscheid bij Fenny. Maar Fenny zou Fenny niet zijn als mij nog allerlei tips en adviezen toedichtte om die vooral aan de nieuwe Wasdame door te geven.
 
Fenny ook namens  Technische staf  en alle Spelers van ons eerste elftal van al die jaren HARTELIJK DANK voor jouw geweldige service.
 
Namens het bestuur,
Hennie van Baal