Teisterbanders dames winnen plichtmatig
Zondag 21 maart 2010 speelden de Teisterbanders dames een uitwedstrijd in en tegen de dames van Sint Michielsgestel. De prima weersomstandigheden en het hoofdveld konden de dames niet echt inspireren. Na negentig minuten was de eindstand 0-4 in het voordeel van Teisterbanders.

Na wat kleine mogelijkheden voor de bezoekers, kreeg de thuisclub ook een kans. De bal werd voorgezet en naastgeschoten. Het bleek meteen de laatste kans door de thuisploeg in de eerste helft. Teisterbanders speelde veel op de helft van de tegenstander, maar had moeite met de afronding. Na ruim tien minuten was het toch raak. Suzanne Monhemius speelde de bal uit een vrije trap in en Mervenaz Tatli reageerde goed. Ze was net iets eerder bij de bal dan de keepster en schoof deze in het doel, 0-1.

Vijf minuten later bracht Monhemius de bal uit een vrije trap goed voor het doel en Gürcüoglu kopte net naast. Bij de volgende kans was Roos van Gent de aangeefster, maar schoot Ilse Hoppenbrouwers naast. Hoppenbrouwers had hierna oog voor Pesch die goed doorzette, maar de bal via de keepster naast zag gaan.

Bij de 0-2 speelde Monhemius de bal in op Gürcüoglu die in het drukke strafschopgebied Monique van Rooijen vond. De middenveldster maakte de bal goed vrij en schoot deze bekeken in de hoek.

Van Rooijen scoorde uit een hoekschop bijna meteen weer, maar nu ging de bal net over.

Van Rooijen mikt nu net over.

Na ruim een half uur legde Teisterbanders een uitstekende aanval op de mat. De bal ging over veel schijven maar het schot van Pesch werd door de keepster onschadelijk gemaakt.

De laatste kans voor rust was voor Gürcüoglu die goed het strafschopgebied inging en op de korte hoek mikte. De keepster voorkwam met een goede redding een treffer.

Ook na rust was het éénrichtingsverkeer, maar duurde het lang voordat Teisterbanders scoorde. Twintig minuten voor tijd werd Hoppenbrouwers in het strafschopgebied gevloerd en ging de bal op de stip. Monhemius schoot vanaf elf meter raak, 0-3. Vijf minuten voor tijd viel de laatste treffer. Thamar de Groot had een goede voorzet in huis en Pesch boogde de bal in het doel, 0-4.