Teisterbanders gelijk op Paaszaterdag
Zaterdag 3 april 2010 speelde Teisterbanders een uitwedstrijd in en tegen Beesd. De thuiswedstrijd was vrij kansloos met 0-2 verloren en na de nederlaag van afgelopen week was het afwachten op Teisterbanders zich zou herstellen. De ploeg speelde een redelijk goede wedstrijd, werkte een achterstand weg en eindigde op 1-1.

Trainer Cees Spek kon geen beroep doen Sjoerd Gubbels die nog te veel last had van de afgelopen week opgelopen blessure, maar doelman Erik van der Weerd was voldoende hersteld om weer plaats te nemen onder de lat. Andries van Mourik was wel weer beschikbaar. Teisterbanders speelde een goede eerste twintig minuten. Kevin Buijsrogge kreeg de eerste kans, maar schoot naast. Binnen de eerste tien minuten probeerde Floor van Gent het ook, maar zijn schot werd geblokt. De combinaties liepen aardig goed en leverde een volgende kans op. Jan van Mourik werd ingespeeld, maar stapje over de bal waardoor Michel Hendrickx alleen op de doelman af kon gaan. De bal werd gestopt en viel voor de voeten van Harmen van Rinsum die de bal bij de tweede paal legde. Buijsrogge kwam echter net te kort om in te koppen. Beesd kwam wat beter in de wedstrijd en kreeg een goede kans. De aanvoerde schoot diagonaal in, maar Van der Weerd tikte de bal uitstekend uit de lange hoek. Twee minuten later ging het mis. Van der Weerd leek een hoge bal te onderscheppen, maar liet deze los. De Beesd spits strafte dit meteen af, 1-0. Tot de rust golfde het spel heen en weer, maar Beesd raakte nog lat en paal.
Met Cees Arisse voor Andries van Mourik en na een uur Bart-Jan Zijlstra voor Van Gent, probeerde Spek wat meer druk te zetten op de tegenstander. Een schot van Bert-Jan van Veenendaal ging voorlangs. Met nog twintig minuten op de klok was de scheidsrechter het negatieve middelpunt. Twee spelers van Beesd lagen geblesseerd op de grond en de Beesd verzorgster kwam het veld in. Ze werd weggestuurd en de scheidsrechter onderbrak de wedstrijd en ging naar binnen. De scheidsrechter mag bepalen of hij verzorging toelaat of niet, maar we zijn wel met amateurvoetballers bezig. Laat gewoon verzorging toe en trek er tijd bij. Dit wekte alleen maar irritatie op bij de spelers, terwijl een scheidsrechter preventief op moet treden als dat kan. Na dit voorval leek Beesd weinig goed meer te kunnen doen bij de scheidsrechter. Tien minuten voor tijd kreeg Teisterbanders een vrije trap. Van Mourik nam deze en via de muur verdween de bal in het doel, 1-1. Eindelijk eens wat geluk deze competitie. Hierna leek  Teisterbanders geen goed meer te kunnen doen bij de scheidsrechter. In de slotfase kregen beide ploegen geen kansen meer. Spek had veel waardering voor enkele spelers die ondanks lichamelijke ongemakken op hun tanden beten en toch alles gaven.