Teisterbanders dames winnen derby met ruime cijfers
Zaterdag 11 april 2010 speelden de Teisterbanders dames een thuiswedstrijd tegen de nummer drie op de ranglijst Beesd DA2. De uitwedstrijd was door Teisterbanders met 0-2 gewonnen, maar dit keer waren de cijfers duidelijker. Beesd speelde een plichtmatige wedstijd  en Teisterbanders bleef na een 5-0 ruststand op 7-0 steken.

Trainer Marco van Overbeek kon beschikken over een fitte selectie en begon met Astrik Hooykaas en Thamar de Groot op de bank. De bank waarop een ieder nog maar net had plaatsgenomen of de eerste treffer stond al op het bord. Na een hoekschop viel de bal buiten het strafchopgebied. Melanie Pesch bedacht zich niet en haalde uit. Mervenaz Tatli stond voor de keepster en leek de bal te gaan spelen. Ze tilde echter haar been op waardoor de keepster was verrast en de bal in het doel rolde, 1-0. Vervolgens bleef het éénrichtingsverkeer, maar de thuisclub slaagde er niet in om een bres te slaan in de Beesd verdediging. Er werd te veel door het drukke centrum gespeeld en dat leverde niets op. Na ruim een half uur was het toch raak. Ilse Hoppenbrouwers zette voor en Pesch rondde af, 2-0. Binnen tien minuten sloeg Teisterbanders nog drie keer toe. Monique van Rooijen had een mooi steekpassje in huis en Tatli maakte het alleen voor de keepster goed af, 3-0. Bij de volgende treffer leverde het inschuiven van Hoppenbrouwers en Ingrid Helmink resultaat op. Hoppenbrouwers was de aangever en Banu Gürcüoglu rondde af, 4-0. Op slag van rust viel er een situatie te zien die dit seizoen al vaker is voorgekomen. Hoppenbrouwers soleerde het strafschopgebied in en werd gevloerd: strafschop. Susanne Monhemius schoot onberispelijk raak, 5-0.
Met De Groot in de ploeg voor Ingeborg Sanderse leek Teisterbanders op weg naar de dubbele cijfers. Beesd had echter de wind in de rug en bood meer tegenstand. Met nog minder dan een kwartier te spelen werd er eindelijk weer eens gescoord. Gürcüoglu speelde Tatli in de punt van de aanval rond de strafschopstip aan. De kleine aanvalster wurmde zich langs de verdedigster en tikte de bal in de hoek, 6-0. Hooykaas kwam in de ploeg voor Marijke van der Weerd. Twee minuten voor tijd stond Hoppenbrouwers wederom aan de basis van een treffer. Ze passte op Tatli die wederom scoorde, 7-0.