Teisterbanders MA1 zonder puntverlies kampioen
Zaterdag 24 april 2010 speelden de Teisterbanders MA1 hun laatste competitiewedstrijd in en tegen Buren. Zelfs een forse nederlaag zou Teisterbanders niet van de titel af kunnen houden. De meiden wilden echter ook hun laatste wedstrijd winnen en bekroonden een mooie voorjaarscompetitie met een 1-3 overwinning en haalden het kampioenschap glansrijk binnen.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Langs de lijn was het prima toeven in de zon.

Zoals in de vorige ontmoetingen dit seizoen, hielden de ploegen elkaar ook vandaag aardig in evenwicht. Buren was wel wat feller, maar kreeg geen kansen. Teisterbanders wel en bij de derde kans was het raak. Jonne Vermeulen lanceerde zichzelf, omspeelde de keepster en scoorde.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Jonne Vermeulen op weg naar de 0-1.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 En binnen schuiven.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1

En dan zeggen ze voetbal = emotie . Neuhhh hoor.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Vermeulen en Sharona Schimmel vieren de 0-1.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Ook de overige speelsters bezochten het feestje.

Enkele minuten later viel de 0-2 toen Vermeulen de bal van de rand van het strafschopgebied over de keepster heen schoot.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Terwijl een verdedigster van Buren de handen voor het hoofd slaat, stort Vermeulen van vreugde ter aarde.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Om vervolgens bedolven te worden onder de medespeelsters.

Bij deze stand kreeg Buren een goede kans, maar keepster Marije van Tuil liet zich niet verrassen. Bij een volgende kans voor Buren ging de bal net naast de kruising. Nog voor rust kwam scoorde Teisterbanders nog een keer. Uit een hoekschop van Saskia Helderton knikte Schimmel de bal via de grond binnen, 0-3.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Schimmel kopt de bal in zoals het hoort.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Via de grond zal de bal opstuiteren en in het doel verdwijnen.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Schimmel middelpunt van de belangstelling op zoek naar aangeefster Saskia Helderton.

Na rust waren de eerste tien minuten voor Teisterbanders, maar daarna zakte het wat in. Buren deed hierna wat terug, 1-3. De eerste tegentreffer in deze voorjaarscompetitie. Vervolgens waren de beste kansen voor Teisterbanders, maar in de stand kwam geen verandering meer.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Keepster Marije van Tuil had een rustige middag.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Het laatste fluitsignaal heeft geklonken: de titel is binnen.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Jan van Os wordt even in de mangel genomen. Ook Toon Vogelzang werd niet vergeten. Heidi Blom kon helaas niet aanwezig zijn, maar ook de dank gaat naar haar uit.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Namens Buren ontvingen de meiden een mooie bos bloemen. Dit mooie gebaar werd zeer op prijs gesteld. 

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 De spelers van de B1 en vrienden van de speelsters overhandigden bloemen.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Uit handen van jeugdvoorzitter Erik Rekveld ontvingen de speelsters en begeleiding een medaille.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 De kampioenen.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 Sponsor Piet Schimmel had een mooie verrassing in petto. Een shirt met kampioensopdruk.

Foto: Buren MA1 - Teisterbanders MA1 De meiden en trainers staan er mooi op in het kampioensshirt.

Vervolgens werd er een groot feest gebouw en bleef het nog lang onrustig.