Gert Niessen krijgt lintje opgespeld
Donderdag 29 april 2010 heeft Gert Niessen een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn bewezen diensten voor voetbalvereniging Teisterbanders. Zijn dochter Renate is hiermede verantwoordelijk voor.

Gert, al 35 jaar lid van Teisterbanders, was afgelopen week niet zo in zín hum. Gert vlagt nog al eens bij het tweede elftal op zondag. En was nu zo verbolgen dat hij niet gevraagd was voor de wedstrijd van donderdagavond. Hij zei "dan niet dan ga ik wel bij het derde kijken". Maar de reden kende hij natuurlijk niet. 

Donderdagochtend ging hij dan ook niets vermoedend in pak naar Maurik, omdat hij dacht dat hij uitgenodigd was voor de huldiging van Kees Zondag. Hij vroeg nog aan Marjanne "heb je de envelop bij je?" En natuurlijk, zei Marjanne ja. Aangekomen bij het gemeentehuis werd het hem duidelijk dat hij de gelukkige was.
Na de officiële huldiging was er in de voetbal kantine een receptie. Voorzitter Goos  van Alphen heeft Gert namens de voetbalvereniging toegesproken. Voor het eerst stond Gert met een mond vol tanden. Zo zie je maar Gert. Niet altijd weet je alles en dat is maar goed ook.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen De versierselen liggen gereed.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen Burgemeester Tammes van de gemeente Buren speldt Gert Niessen de versierselen op, behorende bij het lidmaatschap van de Orde van Oranje Nassau.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen Samen met de andere gedecoreerden en de burgemeester op de foto. Rechts van de burgemeester Janny van Dee, ook geen onbekende bij Teisterbanders.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen

H.M. was weer gul geweest dit jaar.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen

Gert Niessen met dochter Renate en haar vriend.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen

Na het officiële gedeelte werd Gert ontvangen in de kantine.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen

Dit laat niets aan duidelijkheid te wensen over.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen

De genodigden in afwachting van de man met de onderscheiding.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen "Gij wiest ter zeker van Grave?"

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen Voorzitter Goos van Alphen sprak Gert Niessen toe.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen Gert Niessen zoals we hem kennen.

Foto: Koninklijke onderscheiding Gert Niessen De fecilitaties komen hem toe.