Teisterbanders in laatste wedstrijd gelijk
Zondag 2 mei 2010 speelde Teisterbanders de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2009 - 2010. Tegenstanders was in Engelen tegen de plaatselijke FC. de eerste helft teveel met andere dingen bezig en ging pas na rust voetballen. Een voorsprong kon echter niet worden vastgehouden en de thuisclub bepaalde eindstand op 1-1.

Trainer Cees Spek moest in zijn laatste wedstrijd als hoofdtrainer van Teisterbanders drie basisspelers missen, waardoor het elftal wat was omgezet. Michel Hendrickx stond rechtsback om de snelle spits van de thuisclub af te stoppen. Dat ging hem vrij goed af. Omdat echter te veel spelers met andere dingen bezig waren dan een waardige seizoensafsluiting, kreeg de thuisclub een zestal goede kansen. Gelukkig was doelman Erik van der Weerd er met zijn hoofd wel bij en hij verrichtte evenzovele uitstekende reddingen.
Tijdens de rust trok Spek even goed van leer om de heren bij de les te krijgen. Na rust speelde Teisterbanders beter en kreeg het een goede kans. Hendrickx was wat naar voren geschoven en had na een prima actie een goede voorzet in huis. Kevin Buijsrogge schoot echter naast. Twintig minuten voor tijd passte Sjoerd Gubbels goed in op Buijsrogge die langs de keeper sneed en scoorde, 0-1. Andries van Mourik verliet het veld en Bart-Jan Zijlstra completeerde het elftal. Even later verliet Buisrogge het veld. Arjan van der Heijden nam plaats onder de lat en Van der Weerd ging in de spits spelen. Vijf minuten voor tijd kreeg de thuisclub een vrije trap. De muur stond niet helemaal goed en Van der Heijden raakte de bal nog wel, maar op het gladde veld verdween de bal in het doel, 1-1.
Teisterbanders sluit het seizoen af op een zevende plaats. Twee plaatsen lager dan afgelopen seizoen, maar ook met twaalf punten minder.