Cees Spek uitgezwaaid
Donderdag 27 mei 2010 nam Teisterbanders afscheid van Cees Spek. Vijf jaar lang was hij hoofdtrainer van de club uit Kerk-Avezaath. Onder zijn leiding werd geschiedenis geschreven op het voetbalveld, maar hij deed meer voor de vereniging. Het afscheid deed hem zichtbaar veel voor de in grote getale opgekomen leden. Tijdens de avond werden ook enkele vertrekkende spelers in het zonnetje gezet.

Foto: Afscheid Cees Spek Nadat spelers van alle seniorenploegen, ook de dames, onderlinge wedstrijdjes hadden gespeeld, werd het in de kantine gezellig druk.

Foto: Afscheid Cees Spek Bestuurslid voetbaltechnische zaken Hennie van Baal had voor enkele personen een aardig woordje klaar.

Andries van Mourik neemt afscheid van de selectie, maar blijft wel voetballen op een lager niveau.

Foto: Afscheid Cees Spek Sjoerd Gubbels trotseerde vele jaren koude en slecht weer op zijn fiets. Nu hij zijn rijbewijs heeft gehaald, gaat hij om de hoek voetballen. 

Foto: Afscheid Cees Spek Mark Boera Soba nam na vele jaren trouwe dienst in het tweede elftal afscheid van de club.

Foto: Afscheid Cees Spek Jan van Mourik heeft gekozen voor een sportieve uitdaging bij een andere club en heeft nog mooie jaren voor zich.

Foto: Afscheid Cees Spek Marcel Vos bedankte namens de spelers van het derde elftal Cees en Jolanda Spek voor de prettige samenwerking.

Foto: Afscheid Cees Spek Naast mooie woorden van Van Baal, ontving Spek enkele geschenken.

Foto: Afscheid Cees Spek Voor mevrouw Spek was er een mooie bos bloemen.

Foto: Afscheid Cees Spek Een geheel verzorgde avond met auto en chauffeur was een van de geschenken.

Foto: Afscheid Cees Spek In zijn dankwoord lieten emoties Spek niet onberoerd. Een teken dat de oefenmeester niet zo maar een voorbijganger was bij de club.

Foto: Afscheid Cees Spek Eerste elftal aanvoerder Erik van der Weerd nam namens de spelersgroep het woord. Andries van Mourik ontving wat smeermiddelen voor de keel.

Foto: Afscheid Cees Spek Vincent Steur werd er via een pakket shampoos subtiel op gewezen wat meer aandacht aan zijn haar te besteden.

Foto: Afscheid Cees Spek Gubbels ontving een wat groot uitgevallen onderzetter.

Foto: Afscheid Cees Spek Jan van Mourik ontving een enkele handdoeken. Kan hij zich eindelijk eens fatsoenlijk afdrogen.

Foto: Afscheid Cees Spek Ook voor Van Mourik nog wat smeermiddelen voor de keel.

Foto: Afscheid Cees Spek Spek ontving een cadeau uit handen van Van der Weerd.

Foto: Afscheid Cees Spek Een fraai aandenken van de spelersgroep.

Foto: Afscheid Cees Spek Het laatste woord was voor Spek.