Van de bestuurstafel
Beste sportvrienden,

Het seizoen 2009 / 2010 is ten einde en wij kunnen terugkijken op een zeer positief seizoen, zowel bij de junioren als de senioren. Kijkend naar het komend seizoen kunnen wij stellen dat we dat met een gerust hart tegemoet kunnen zien. Teisterbanders is zich zeker op voetbaltechnisch gebied, vooral ook bij de jeugd, positief aan het ontwikkelen. 
Bij deze willen wij als hoofdbestuur trainers, begeleiders en andere betrokkenen bedanken voor hun fantastische inzet dit seizoen. 
De nieuwe jeugdvoorzitter Erik Rekveld willen we een compliment geven voor de wijze waarop hij Eric Wellner heeft opgevolgd. 

De F1 is kampioen geworden, gefeliciteerd met deze prestatie. 
De jeugdreis was een groot succes, evenals de slotdag ondanks het slechte weer. De sponsorloop heeft een mooi bedrag opgeleverd. 
Het 3de herensenioren elftal is kampioen geworden en gaat volgend seizoen een klasse hoger spelen. De geruchten gaan dat zij wederom actief geweest zijn op de spelers- en trainersmarkt, maar wij zullen zien wat dit heeft opgeleverd.
Het 1ste elftal is het gelukt ondanks veel tegenslagen in de 4de klasse te blijven. Ons compliment hiervoor aan de spelers, trainers en begeleiders. 
Het 2de is als vierde geëindigd in de competitie en heeft zich onderscheiden in de bekercompetitie door het behalen van de finale voor reserve-elftallen. Helaas hebben ze deze niet gewonnen. Het was voor onze vereniging een uniek feit dat een 11-tal zover is gekomen, een compliment waard.
Het 4de heeft met horten en stoten het eind van de competitie bereikt. Een compliment aan die mensen die halfweg het seizoen de handschoen hebben opgepakt om dit te bewerkstelligen. Wij hopen dat er binnen de vereniging mensen opstaan die ons recreatieve elftal voor het komen seizoen willen versterken zodat het 4de  daadwerkelijk kan deelnemen aan de competitie. 

Het meisjes A1 elftal is ongeslagen kampioen geworden. Wij feliciteren bij deze nogmaals de meiden, trainers en begeleiders met deze prachtige prestatie. 
Het meisjes C1 elftal is tweede geworden. Een mooie prestatie en kijkend naar het komend seizoen hebben zij kans de eerste plaats te halen en zich verder te ontwikkelen. 

Het damesteam is als tweede geëindigd met een ongelooflijk doelsaldo. Normaal gesproken wordt een elftal met zoveel doelpunten kampioen. Helaas was dat niet het geval. We zijn er van overtuigd dat zij volgend seizoen gezien de capaciteiten die ze hebben gaan promoveren. Wij als bestuur en voornamelijk het bestuurslid voetbaltechnische zaken zijn druk doende om de situatie rond de dames te optimaliseren. 

Het Lentefeest was een zeer geslaagd evenement met vele topartiesten en heel goed georganiseerd door de lentefeestcommissie. Het is uitgegroeid tot een topevenement in de regio en wordt ook zo gezien in de wijde omtrek. Helaas is het wel zo dat de organisatie ook merkt, mede door de teruggang van de economie en concurrentie van het piratenfestijn de afgelopen 2 jaar, dat de mensen keuzes moeten maken want een euro kan maar 1 keer uitgegeven worden. Dat was vooral op de vrijdagavond merkbaar waardoor het financiële plaatje voor de vereniging minder positief is uitgevallen dan was verwacht. 

Namens het bestuur wil de voorzitter nogmaals de heer Cees Spek bedanken voor zijn grote inzet en professionele aanpak om onze selectie op een hoger niveau te brengen in de afgelopen vijf jaar. Cees, bedankt en succes in je verdere keuzes ten aanzien van jouw grote passie, het voetbal. Wij als Teisterbanders hopen jou natuurlijk in het nieuwe seizoen af en toe op ons sportpark tegen te komen.
De opvolger van Cees, de heer Jan van Setten, wensen wij veel succes toe in het nieuwe seizoen. We zijn er van overtuigd dat Jan en zijn assistenten er voor gaan zorgen dat Teisterbanders 1 gaat eindigen in het linkerrijtje van de competitie. 
Al met al kunnen we concluderen dat onze vereniging zich zeer positief ontwikkel op alle gebieden.
Nogmaals benadrukken wij dat dit alles niet te realiseren is zonder vrijwilligers. Wij hopen dan ook dat dit zeer belangrijke korps voor het komend seizoen nog meer versterkt wordt.

Wij sluiten af door iedereen een prettige vakantie te wensen en dat we er komend seizoen weer met zín allen iets moois van maken. 

Namens het bestuur:

Goos van Alphen, voorzitter 
Sandra Scholten, secretaris