Teisterbanders jeugdreis seizoen 2008 - 2009
27, 28 en 29 april 2009
De jeugdreis van Teisterbanders is een begrip. Volgens sommigen ben je geen echte Teisterbander als je de jeugdreis niet hebt meegemaakt. Dat gaat misschien wat ver, maar je moet het wel een keer hebben beleefd. Voor de liefhebbers: de reis staat dit jaar op het programma van maandag 27 t/m woensdag 29 april 2009. Voor de jeugdreis van 2009 zetten we koers naar Lunteren. 

Foto: Lunteren

De stand van zaken is dat we bezig zijn met een verrassend programma. Inschrijvingen via het inschrijfformulier is mogelijk tot 20 februari 2009. Bij gebrek aan inschrijvingen, gaat de jeugdreis niet door.

Op maandagavond 26 januari j.l. is er in de kantine een presentatie gegeven over de jeugdreis. De opkomst was niet erg groot. Het bleek dat helaas niet alle kinderen de uitnodigingen hadden ontvangen.

Tijdens de discussie met de aanwezige ouders zijn belangrijke punten naar voren gekomen. Zo is er aangegeven dat er ten aanzien van de nachtrust goed rekening met de leeftijd van de kinderen wordt gehouden, E-pupillen hebben nu eenmaal meer slaap nodig dan D- en C-spelers.

Ten aanzien van heimwee is aangeven dat wij nog nooit iemand met heimwee naar huis hebben hoeven brengen. Mocht dit wel nodig zijn dan wordt dat natuurlijk geregeld.

Bij deze willen wij de ouders, die deze avond aanwezig waren, bedanken voor hun inbreng en interesse. Middels een prijsvraag hebben wij vorig jaar om een nieuwe naam voor de jeugdreis gevraagd. Er zijn veel leuke inzendingen binnen gekomen. Uiteindelijk is gekozen voor de naam:

Jeugdreis 2009 "3 Dolle Dagen" ingezonden door Raymond van Beest (C1). Hier kunt u de presentatie bekijken.
  
Mochten er nog vragen zijn over de jeugdreis vraag het dan aan iemand van de begeleiding of aan ouders, waarvan de kinderen al eerder mee zijn geweest. 

In de bijgevoegde presentatie kun je zien wie er in de begeleiding zitten. 
Wij hopen dat er weer veel kinderen meegaan en dat we er weer 3 leuke onvergetelijke dagen van kunnen maken. Inschrijven kan nog tot 20 februari 2009.