Bart Karsijns, Sander Voerman en Sjors van Baal trekken de kar.
Foto: Rias Immink
Bart Karsijns, Sander Voerman en Sjors van Baal trekken de kar.

Nieuw Lentefeest, nieuw geluid
Volgende generatie aan zet

KERK AVEZAATH - Voetbalvereniging De Teisterbanders organiseert al jaren het Lentefeest op haar eigen terrein. Inmiddels hebben al aardig wat generaties de organisatie op zich genomen en ook dit jaar zijn het jongelui die de kar trekken. Dat vertaalt zich in een programma voor iedereen en gezelligheid voor allemaal. Het 29ste Lentefeest staat gepland op 15, 16 en 17 april en kent een dijk van een programmering.

door Neeltje van Triest

Bart Karsijns, Sander Voerman en Sjors van Baal trekken de kar. Ze hebben de dance night, de artiestenavond en de zondagse dorpsdag vertaald op hun eigen manier en voor iedereen. Na het grote succes van het vernieuwende concept op vrijdagavond met de dj's Pavo en Darkraver hebben ze gekozen om hiermee door te gaan met de drie top dj's Zany, Gizmo & The Prophet en 50% of the Dreamteam. De zaterdagavond wordt echte Hollandse feestavond met de feestoppers Rob Ronalds, The Cooldown Café, Sugar Lee Hooper en Starkoo. En de zondag wordt "De Lentedag van Kerk-Avezaath" met gratis toegang naar de braderie, de kramen en de feesttent. De traditionele rommelmarkt is aan de kant gezet, Linquenda Kindertheatershow & Kinderdisco komen daarvoor in de plaats. Om 11 uur is er een dansvoorstelling van Aga, er komt een dweilorkest én Dario. Dj Matthew zorgt alle dagen voor de muzikale begeleiding.
De drie vrienden hebben hun eerste organisatie rond. 'Bij een aantal zaken hebben we wel raad gevraagd aan ons back up team, waarin vader Hennie van Baal zit. Hij is dertig jaar terug begonnen met het eerste Lentefeest en benadruk dat het een feest voor en door de Teisterbanders is. Zo willen we het ook houden. Surf voor meer info naar www.hetlentefeest.nl.