Dames verrassen tweede klasser
Zondag 29 augustus 2010 speelden ook de Teisterbanders dames hun eerste wedstrijd in de bekercompetitie. Tegenstander was tweede klasser Wilhelmina DA1 in Den Bosch. Afgelopen seizoen waren de Boscche dames in de tweede ronde met 1-4 een maatje te groot, maar dit keer won Teisterbanders met 2-5.

Teisterbanders speelde een goede wedstrijd tegen een ploeg die t.o.v. vorig seizoen kwaliteit heeft verloren. De bezoekers bleven goed overeind, maar de thuisclub kwam na een half uur toch op voorsprong, 1-0. Marijke van der Weerd krulde hierna de bal uit een hoekschop goed in en de keepster ving de bal achter de doellijn. De scheidsrechter liet echter doorspelen. Vijf minuten voor rust zorgde Banu Gürcüoglu toch voor de gelijkmaker, 1-1.
Na rust zette Van der Weerd haar ploeg op voorsprong en liep Teisterbanders door treffers van Melanie Pesch uit naar 1-4. Een kwartier voor tijd deed de thuisclub wat terug en zette aan voor een slotoffensief. Teisterbanders had het moeilijk, maar Pesch schoot de ploeg echter in velige haven met haar derde treffer, 2-5. Woensdag 1 september spelen de dames hun tweede bekerwedstrijd thuis tegen Wadenoijen DA1.