Welkom bij de v.v. Teisterbanders te Kerk-Avezaath
Foto: Entree
Foto: Welkom bij...
Foto: Teisterbanders selectie
Foto: De kantine
Foto: De parkeerplaats
Opgericht 8 augustus 1949 On-line sinds 16 februari 1997
Datum laatste wijziging(en): 27 juli 2013
Lees de lichtkrant met daaronder enkele nieuws onderwerpen
Stop deze tekst m.b.v. de muisaanwijzer

Vacatures:
- PR functionaris
- Grensrechter 1e Elftal
- Hoofdtrainer Dames 1 en 2

Programma / Uitslagen
Kijk rechts onder Programma / Uitslagen en klik op de WEDstrijden afbeelding.
Niet alle opties beschikaar
Plaatje: Wegens omstandighedenBeste bezoeker,

Wegens omstandigheden zijn niet alle opties op de Teisterbanders website beschikbaar. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Hoe lang dit gaat duren is onbekend. Excuses voor het ongemak. 
Programma's jeugd bekend
Plaatje: Nieuwe indelingVrijdag 26 juli 2013 werden de programma's voor de jeugd bekend. De complete speelschema's zijn beschikbaar op deze site.
Indelingen B2, meisjes en overige pupillen
Plaatje: Nieuwe indelingDonderdag 18 juli 2013 werden ook de indelingen voor Teisterbanders B2, MB1, MC1, D2, E1, E2, E3, F1, F2 en F3 bekend. De programma’s zijn nog niet bekend.
Nieuwe Jeugdvoorzitter
Plaatje: Nieuwe indelingPer 1 augustus aanstaande zal Janus van de Kop de voorzittersstoel overnemen van Erik Rekveld, die al afscheid genomen heeft als jeugdvoorzitter bij onze vereniging.
Erik blijft wel actief bij onze vereniging en heeft ook 2 kinderen die bij Teisterbanders voetballen, maar vond het tijd om de voorzittershamer over te dragen.

Janus is voor de meesten geen onbekende bij Teisterbanders, als scheidsrechter staat hij al jaren op het veld, en in het verleden heeft hij al eens een bestuurlijke functie bij Teisterbanders gehad. Ook heeft hij een zoon bij onze jeugd voetballen. Erik Bedankt!

Janus veel succes als jeugdvoorzitter!
Oefen programma senioren onder voorbehoud
Plaatje: Nieuwe indelingTeisterbanders 1:
13-8 Vuren 1 - Teisterbanders 1 20.00 uur
18-8 Groot Buren Toernooi
 
Teisterbanders 2:
11-8 Echteld - Teisterbanders 2 11.30 uur
15-8 Teisterbanders 2 - Vuren 2 20.00 uur
18-8 Teisterbanders 2 - Uchta 2 13.00 uur
22-8 Unitas Wamel - Teisterbanders 2 19.30 uur
 
Dames 1:
20-8 Sleeuwijk - Teisterbanders 20.00 uur.

Indelingen en programma's
Plaatje: Nieuwe indelingVrijdag 12 juli 2013 zijn de programma's voor de Teisterbanders senioren efltallen bekend geworden. Ook de competitieindelingen voor Teisterbanders 2, 3, 4, VR1 en VR2 zijn definitief.
Bekerindeling bekend
Foto: KNVB beker nieuwsTeisterbanders speelt in de eerste ronde van de bekercompetitie tegen zaterdag vierde klasser Noordeloos, zondag vierde klasser Dussense Boys en zaterdag reserve hoofdklasser Kozakken Boys 2. Teisterbanders begint met een thuiswedstrijd op zaterdag 24 augustus 2013 tegen Kozakken Boys 2. Dinsdag 27 augustus komt Noordeloos naar Kerk-Avezaath en zondag 1 september staat de uitwedstrijd tegen Dussense Boys op het programma.
Vrouwen in drie districten
Plaatje: Nieuwe indelingMaandag 1 juli 2013 werd de indeling bekend voor VR1. Komend seizoen gaan de vrouwen in drie verschillende districten spelen. Beerse Boys, Hurwenen, O.V.V.'67 en Schijf zijn oude bekenden. Nieuw zijn AGE en Antibarbari (Rotterdam), Baronie (Breda), De Treffers (Groesbeek), Haarsteeg, OJC Rosmalen en Vivoo (Huijbergen).
Ook de indeling voor VR2 is bekend en kent geen verrassingen. Kijk via het menu Senioren – Teisterbanders VR2 naar de indeling voor de najaarscompetitie.
Indeling A1, B1, C1 en D1
Plaatje: Nieuwe indelingDonderdag 27 juni 2013 maakte de KNVB de indelingen bekend van Teisterbanders A1, B1, C1 en D1 voor het komende seizoen. Ze zijn te bekijken via de opties in het menu onder Jeugd – Junioren en Pupillen.
Indeling eerste elftal
Plaatje: Nieuwe indelingVrijdag 21 juni 2013 maakte de KNVB de indeling voor de standaardelftallen voor het seizoen 2013 – 2014 bekend. Teisterbanders gaat spelen in de vijfde klasse D. Tegenstanders uit de regio zijn M.E.C.’07, Ophemert, S.C.Z., Waalkanters en Wadenoijen. De clubs die het aantal van veertien volmaken zijn FC Drunen, Hedel, Heerewaarden, Raptim, R.K.K.S.V., R.K.V.S.C., Rossum en T.G.G.. De eerste competitiewedstrijd staat voor zondag 8 september 2013 op het programma. Het speelschema is nog niet bekend.
Rabo-fietsdag op 29 juni vind geen doorgang.
Rabo Fietsdag

Wegens te weinig belangstelling vanuit de leden/vrijwilligers hebben wij besloten de Rabo Fietsdag geen doorgang te laten vinden.

Slotdag 2012-2013
De slotdag is achter de rug maar we kunnen er met plezier op terugkijken. Om je geheugen eventueel op te frissen vindt je op de volgende link de gemaakte foto's.

>>Foto's Slotdag
Trainer Dames 1
Foto: GroepOp vrijdag 24 mei j.l. heeft de heer Bernard Scully het 1- jarig contract getekend voor aankomend seizoen als hoofdtrainer Dames 1.

Dhr Scully was eerder damestrainer bij Hurwenen, alsook trainer bij Alem. Tevens was er die avond een kennismaking met de selectie.

De dames 1 van Teisterbanders komen volgend seizoen opnieuw
uit in de 2e klasse F.
Wedstrijd Feyenoord - Graafschap AFGELAST!
De wedstrijd De Graafschap C2 - Feijenoord C2 aanstaande zaterdag gaat
NIET DOOR !
Klaverjas standen - uitslagen april
Klassement april en algeheel eindklassement klaverjassen 2012-2013.

Maand april >>
Totaalstand na april >>

Met vriendelijke groet,
Jan van Esterik
Reminder
Voor alle vrijwilligers die een uitnodiging voor de vrijwilligersavond (8 juni a.s.) hebben ontvangen: Denkt u eraan het strookje per omgaande in te leveren ? U bent van harte welkom op onze feestavond ! De feestcommissie.
Afscheid Rien van den Hurk!
Foto: RienDonderdag 16 mei as neemt (interim)hoofdtrainer Rien van den Hurk na afloop van de training afscheid als trainer bij Teisterbanders. Rien heeft de selectie de afgelopen maanden onder zijn hoede genomen, waarbij wel degelijk goede vooruitgang werd geboekt, doch jammergenoeg was er te weinig tijd voor hem om Teisterbanders te behoeden voor degradatie.

Rien, hartelijk dank voor je super-inzet en we zien je ongetwijfeld in het nieuwe seizoen weer langs de lijn!

Het Bestuur.
Aandacht!
Foto: SlotdagOm leuke dingen voor jong en oud te kunnen blijven doen heeft ook Teisterbanders sponsors en vrijwilligers nodig. Zo is er (op termijn) bijv. behoefte aan een kunstgrasveld. Het zou toch geweldig zijn als wij, Teisterbanders, over zo'n veld zouden beschikken? Altijd kunnen trainen/wedstrijden spelen!

Heb je tijd en ideeën om een "kunstgrascomitee" te vormen met als doel het realiseren van kunstgras voor je club, meld je dan aan via 
info@teisterbanders.nl
Komt dat zien!!
Wedstrijd
Slotdag
Foto: SlotdagDoe mee met de Slotdag 2013

Beste voetbalvrienden/waterratten,
Ondertussen is de maand mei al weer begonnen. Dit
betekent dat de zomer voor de deur staat. Het einde van het
voetbalseizoen is dus ook in zicht. Dit willen wij graag met
jullie op een leuke manier afsluiten. Daarom houden wij op ZONDAG 26 MEI ’13 de Slotdag voor al onze jeugd.
We verwachten jullie om 12.00 uur bij de kantine van v.v. Teisterbanders.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent, dan kunnen we snel aan het programma beginnen.
Zoals jullie misschien wel weten spelen we op deze dag allemaal leuke
(water)spellen. En het team dat alle spellen het beste uitvoert, wint de
Slotdag. Misschien word jij dit wel met jouw team. Wil je meedoen aan de slotdag?
Vul dan het strookje onderaan de brief, welke je van de trainer/leider hebt ontvangen snel weer in! Doe dit wel vóór woensdag 22 Mei a.s. Dan ben je verzekerd van deelname aan de Slotdag.

Dus twijfel geen moment, en lever het strookje zo snel mogelijk in!

Tot ZONDAG 26 MEI.
Organisatie Slotdag ‘13.
Vrouwen sluiten af met nederlaag
Foto: Teisterbanders VR1 - O.V.V.'67 VR1Zondag 5 mei 2013 speelden de Teisterbanders vrouwen hun laatste competitiewedstrijd van het lopende seizoen. De vrouwen van OVV'67 uit Oosteind waren in Kerk-Avezaath te gast. De thuisclub kwam op voorsprong en was grote gedeeltes van de wedstrijd niets minder dan de bezoekers. De gasten gingen echter wel met de volle buit naar huis, 1-2.
Naar de Kelder
Foto: KelderDoor een 4-0 nederlaag tijdens de inhaalwedstrijd op donderdag 18 april 2013 in en tegen Nieuwkuijk, is Teisterbanders gedegradeerd naar de kelder van het amateurvoetbal op zondag, de vijfde klasse. Na zes seizoenen in de vierde klasse, viel het doek met nog drie speelrondes voor de boeg. Met slechts negen punten uit negentien wedstrijden is het duidelijk dat Teisterbanders dit jaar de zwakste was in de vierde klasse. We kunnen er veel clichés op loslaten, maar gewoon niet goed genoeg dekt de lading het beste. Uithuilen en opnieuw beginnen.
Wist u dat!
Foto: GraafschapFoto: Graafschap


Wist u dat:
-Aanstaande vrijdag, zaterdag en zondag onze velden een feestterrein zijn i.v.m. Het Lentefeest?
-U daarvoor nog kaarten kunt kopen?
-Onze E, D en C spelers op 27, 28 en 29 april Ellertshaar (Drenthe) onveilig gaan maken (Jeugdreis)?
-Op zaterdag 25 mei bij Teisterbanders de oefenwedstrijd plaatsvindt Feyenoord C2 - Graafschap C2?
-Vervolgens op zondag 26 mei voor alle jeugd van Teisterbanders De Slotdag plaatsvindt?
-Dit dan ook einde seizoen 2012-2013 is.

Klaverjassen 26 April 20.00uur
Foto: KlaverjassenAls iedereen weer up-to-date is na het Lentefeest gaan we weer klaverjassen op vrijdag 26 april, aanvang 20.00 uur.
Nieuwe Hoofdtrainer!
Foto: Nieuw HoofdtrainerNaar volle tevredenheid heeft het bestuur van Teisterbanders vorige week donderdagavond overeenstemming bereikt met haar nieuwe hoofdtrainer, de heer Fred Tromp voor aankomend seizoen. Fred Tromp heeft een eenjarig contract getekend. Tevens is hij die avond voorgesteld aan de selectie. Tromp is eerder trainer geweest bij Haaften 1 en Theole A1.

Ook keeperstrainer Rene van Mierle heeft zijn contract voor een jaar verlengd.
Onze clubwinkel is LIVE!
De nieuwe website van Onzeclubwinkel is LIVE! Je spaart nu niet meer alleen voor je club maar ontvangt ook zelf korting op al je internetaankopen. De leden van onze vereniging kunnen nu ook profiteren van het inkoopvoordeel dat ontstaat als meer dan 250.000 sporters zich bundelen en zich als collectief presenteren bij de webshops. Samen stukken sterker dus! Ga eens kijken op de site www.onzeclubwinkel.nl! Maak je eigen account aan met als vereniging v.v. Teisterbanders en profiteer van KORTING op al je aankopen en SPAAR VOOR JE CLUB!
Het Lentefeest 19,20 en 21 april 2013
Lentefeest
Zoals u waarschijnlijk niet ontgaan is zal op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april Het Lentefeest van start gaan! Er komen weer diverse Nederlandstalige artiesten als Nick en Simon, Lange Frans, Feest DJ Ruud en Ronnie Ruysdael. Een kaartje voor de vrijdagavond kost dit jaar slechts €10,-. Een kaart voor de zaterdag kost €19,50. Wil u het hele weekend aanwezig zijn op Het Lentefeest kunt u een combikaart kopen voor maar €25,-! Op zondag zal een entreeprijs van €1,- worden gehanteerd voor toegang van de braderie, rommelmarkt en feesttent.

De week van 15 tot en met 19 april zal de gehele week in teken staan van het opbouwen van het terrein. Vanaf 15 april zal het opbouwen van dit feest van start gaan om 18.00 uur. Dinsdag 16 april zal de dag starten om 8.00 uur om de tent te laten staan! Daarnaast worden er nog enkele vrijwilligers gezocht voor de avond zaterdag 20 april en overdag voor zondag 21 april. Mocht u hier interesse in hebben kunt u dit mailen naar
info@hetlentefeest.nl

Wij hopen er weer een spetterend feest van te maken en wij zien u graag op Het Lentefeest! Voor meer informatie neem eens een kijkje op www.hetlentefeest.nl waar u tevens uw kaarten kunt kopen. Voor andere vragen mail gerust naar
info@hetlentefeest.nl

Vacature!
Foto: DamesvoetbalTeisterbanders is op zoek naar een hoofdtrainer Dames 1 (m/v) voor volgend seizoen. Zij komen uit in de 2e klasse zondag.

Uw sollicitatie graag per email naar
 info@teisterbanders.nl
Klaverjas standen - uitslagen maart
Klassement maart en algeheel tussenklassement klaverjassen 2012-2013.

Maand Maart >>
Totaalstand na Maart >>
Fictieve eindstand na Maart met 5 hoogste maandscores >>

Met vriendelijke groet,
Jan van Esterik
Bijeenkomst op 10 April
Foto: GezochtOp 10 april a.s. vindt er een bijeenkomst plaats, georganiseerd voor de ouders/verzorgers van onze jeugd. Doel van deze avond is een ieder ervan bewust te maken dat wij als voetbalvereniging niet zonder vrijwilligers kunnen die de nodige hulp bieden. Het (jeugd)bestuur geeft deze avond voorlichting en stand van zaken omtrent diverse zaken die spelen binnen de afdeling jeugd. Hierbij uitdrukkelijk de oproep om, vooral ook in het belang van uw kind, te komen naar deze bijeenkomst. De koffie staat klaar, aanvang 20.00 uur.
Pupil van de week in Siberische sferen Zondag 24 maart.
Foto: Teisterbanders 4 met pupil Mike van WinsenAfgelopen zondag 24 maart speelde Teisterbanders 4 hun eerste wedstrijd in het lenteseizoen tegen Beesd 5. Het leek echter wel winter. De pupil Mike van Winsen deinsde echter niet terug voor deze weersomstandigheden.

Na de warming-up mocht hij de wedstrijd dan ook aftrappen.
Het spel werd goed door hem gevolgd. Hij heeft daarbij voor voldoende verwarring gezorgd bij de tegenstander toen hij hun dug-out opzocht. Hierdoor kon Teisterbanders 4 de wedstrijd 4 minuten voor tijd uiteindelijk de wedstrijd naar hun hand zetten. Eindstand 2-1.
Klaverjassen vrijdag 29 Maart
Foto: KlaverjassenDeze maand vind de klaverjasavond plaats op vrijdag de 29e maart vanaf 20.00uur.
Vrouwen geven winst uit handen
Foto: Teisterbanders VR1 - Wilhelmina VR1Zondag 17 maart 2013 ontvingen de Teisterbanders vrouwen rode lantaarndrager Wilhelmina uit Den Bosch. Nadat de thuisclub op een 2-0 voorsprong was gekomen, werd de zege uithanden gegeven en was de eindstand 2-2.

Kinderbingo!!
Foto: PrijzenpotWoensdag middag 13 maart werd weer onze jaarlijkse bingo voor de mini's, F-jes en E-tjes gehouden.

Het was een geslaagde middag waar 32 kinderen, sommigen vergezeld met ouder of oma, op af kwamen.
De spanning was op sommige momenten van de gezichtjes af te lezen. Zou ik nu eindelijk ook BINGO kunnen roepen en een mooie prijs mee naar huis kunnen nemen!

Gelukkig vielen de prijzen verdeeld en was er voor kinderen die niets hadden aan het eind van de middag toch een klein prijsje. Het was een geslaagde middag vol spanning.
 
Let op: binnenkort gaan we paaseieren zoeken !!! Brief volgt via de trainer/leider.
Groeten van de Activiteitencommissie.
Vrijwilliger!
Foto: VlaggerDringend Gezocht en gevraagd:

 Assistent-scheidsrechter ( vlagger) voor ons 1e elftal.

Lijkt het je leuk om onze Heren1 te helpen, meld je dan nu aan via info@teisterbanders.nl
Bijeenkomst Club van 50
Graag nodig ik jullie uit voor de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50. Op vrijdag 15 maart vanaf 20.00 uur is elk lid van de Club van 50 van harte welkom in de kantine van Teisterbanders.

Op deze avond zal er kort vergaderd worden over eventuele bestedingen ten behoeve van de vereniging Teisterbanders. Na afloop is er gezellig een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet,
Robin Niemantsverdriet.
De trots van Teisterbanders!
Foto: 18 Mini'sZiehier ons mini-elftal. Deze groep bestaat uit maar liefst 18 voetballers; zij trainen elke donderdag van 18-19 uur. De afgelopen winterperiode hebben zij lekker doorgetraind in de zaal. Soms spelen ze ook een echte wedstrijd! Wat een superteam!
Sponsornieuws!!
Foto: Teisterbanders 4 met nieuw sweatersOns Heren-4 elftal kan voortaan warmpjes de warming-up doen!

Autorijschool Edward Bergacker heeft de heren blij verrast afgelopen zondag met inloopsweaters.
Dit elftal draait bijzonder goed, staat momenteel op de 4e plaats.

Afgelopen zondag speelden ze 2-2 tegen Waalkanters;
Aankomende zondag spelen zij uit tegen RKTVC5. Aan de kleding zal het niet liggen, Sponsor bedankt !!!

Inzet alleen niet voldoende voor vrouwen
Foto: Teisterbanders VR1 - Sparta'25 VR1Zondag 3 maart 2013 traden de Teisterbanders vrouwen in Kerk-Avezaath aan tegen Sparta'25 uit Beek en Donk. Het verschil op de ranglijst bedroeg vooraf twee punten op de ranglijst. Teisterbanders miste deze wedstrijd echter te veel kwaliteit om negentig minuten lang goed mee te kunnen doen. Ondanks dat het twee keer op voorsprong kwam, verloor Teisterbanders met 2-5.

Uitnodiging Jeugdbingo woensdag 13 maart
Woensdagmiddag 13 maart 2013 organiseert v.v. Teisterbanders
een KINDERBINGO !!.


Zie hier de uitnodiging>>

Klaverjas standen - uitslagen februari
Klassement februari en algeheel tussenklassement klaverjassen 2012-2013.

Maand februari >>
Stand na februari >>

Met vriendelijke groet,
Jan van Esterik
E3-Nieuws!!
Op zondag 3 maart aanstaande speelt de E3 van Teisterbanders een voorwedstrijd bij Jan van Arckel te Ammerzoden, aanvang wedstrijd 12.45 uur.

Dus (groot)ouders, vrienden en supporters van de E3: Komt dat zien !
Heel veel succes en plezier gewenst!

De wedstrijd Teisterbanders 1 - Jan van Arckel 1 begint daarna om 14.30 uur.

Inzamelpunt voor Frituurvet en Frituurolie bij Teisterbanders
ContainerSinds kort is Teisterbanders het inzamelpunt voor al uw frituurvet en frituurolie.

Dus lever u uw gebruikte frituurvet bij ons in, goed voor het milieu én onze portemonnee. U vindt de gele container naast het tassenrek, links van de ingang kantine.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.
NL Doet
De vrijwilligersactie Nl doet is AFGELAST wegens het niet toekennen van de fin.bijdrage en ook een tekort aan vrijwilligers. Voor diegenen die zich wel hadden opgegeven: Hartelijk dank!
Damestrainer
Teisterbanders is, naast een hoofdtrainer Heren, ook op zoek naar een hoofdtrainer voor Dames 1 - 2. Sollicitaties graag sturen naar info@teisterbanders.nl
Geflatteerde nederlaag vrouwen
Foto: Teisterbanders VR1 - Schijf VR1Zondag 17 februari 2012 kwamen de Teisterbanders vrouwen sinds half november vorig jaar weer in actie voor een competitiewedstrijd.
In Kerk-Avezaath kwam koploper Schijf op bezoek. De gasten toonden aan dat balbezit niet bepalend hoeft te zijn voor de wedstrijd, maar efficiënt met de kansen om gaan wel en wonnen met 1-4.


Bijeenkomst Club van 50
Graag nodig ik jullie uit voor de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50. Op vrijdag 15 maart vanaf 20.00 uur is elk lid van de Club van 50 van harte welkom in de kantine van Teisterbanders.

Op deze avond zal er kort vergaderd worden over eventuele bestedingen ten behoeve van de vereniging Teisterbanders. Na afloop is er gezellig een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet,
Robin Niemantsverdriet.
Klaverjassen 22 Februari
Deze maand vind de klaverjasavond plaats op 22 Februari vanaf 20.00uur. Komt allen!
Plotseling overlijden van de heer Piet van den Ham
Piet van den Ham8 Februari heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze jeugdcoordinator - hoofd jeugdopleidingen de heer Piet van den Ham op 7 februari j.l. plotseling is overleden.

Wij wensen zijn familieleden en betrokkenen heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.
Klaverjas standen - uitslagen Januari
Klassement Januari en algeheel tussenklassement klaverjassen 2012-2013.
De volgende klaverjasavond vind plaats op vrijdag 22 februari.

Maand januari >>
Stand na januari >>

Met vriendelijke groet,
Jan van Esterik
NL Doet!!!
Logo NLdoetOp zaterdag 16 maart (van 8.30 uur - 12.30 uur) doet Teisterbanders mee aan de Landelijke klusactie van het Oranje Fonds (nl doet).

Doel is onze accomodatie een opfrisser te geven en daarmee kunnen wij tevens een leuk zakcentje verdienen. Wij kunnen nog hulp gebruiken!
Geef je daarom als vrijwilliger op via www.nldoet.nl We maken er een gezellige ochtend van! Alvast bedankt namens het bestuur.
Teisterbanders Jaarverslag seizoen 2011-2012
Het jaarverslag secretaris n.a.v. de Ledenvergadering, gehouden op 18 januari j.l.

Jaarverslag in PDF >>
Klaverjas standen - uitslagen
Klassement December en algeheel tussenklassement klaverjassen 2012-2013.

Stand na december >>
Maand december >>

Met vriendelijke groet,
Jan van Esterik
Klaverjassen 25 Januari
Deze maand vind de klaverjasavond plaats op 25 Januari vanaf 20.00uur. Komt allen!
Afgelasting alle amateurwedstrijden 19 en 20 januari.
De KNVB heeft voor aankomend weekeinde 19 en 20 januari alle wedstrijden afgelast!
Tijdelijke storing emailverkeer is verholpen
Het probleem met de onbereikbaarheid per mail is verholpen. Er kan weer gebruik worden gemaakt van de gebruikelijke email adressen.

Met vriendelijke groet,
Ellen Helderton
secretaris v.v. Teisterbanders.
Algemene Ledenvergadering Vrijdag 18 januari om 20.00uur
De Algemene Leden Vergadering vindt plaats op vrijdag 18 januari a.s. om 20.00 uur. De benodigde stukken kunt u vanaf 8 januari opvragen via secretaristeisterbanders@upcmail.nl
Deze zullen u dan per email worden toegezonden.

Met vriendelijke groet,
Ellen Helderton
secretaris v.v. Teisterbanders.
Schaatsclub "De IJsterbanders"
IjsterbandersOnze IJsclub de IJsterbanders is alweer volop actief. Als de weergoden meewerken, kan er volgende week alweer geschaatst worden bij Teisterbanders.

Voor actuele informatie over het ijs en de activiteiten kijkt u op Facebook: 'IJsclub de IJsterbanders'.

Goed bezochte Nieuwjaarsreceptie en Hooge Hoed toernooi 6 Januari 2013
Foto: BedankjesHet Hooge Hoed toernooi en de Nieuwjaarsreceptie bij onze vereniging afgelopen zondag zijn zeer goed bezocht.
Voorzitter Goos van Alphen heeft Gerrit van den Heuvel bedankt voor zijn jarenlange inzet o.a. als webmaster van onze vereniging, Richard Verbeek is gehuldigd als jubilaris (25 jaar lid) en Erik Rekveld neemt afscheid als jeugdvoorzitter.
Al met al is het een gezellige dag geweest.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Foto: Personeel gezochtNet als iedere andere vereniging bestaat Teisterbanders omdat vrijwilligers zich belangeloos inzetten voor hun club. Om de club draaiende te houden er is sprake van een constante zoektocht naar vrijwilligers. Kijk in het menu onder Vacaturebank voor de actuele vacatures.
Lotto - Toto vrijwilliger gezocht
Plaatje: Lotto TotoVanuit het bestuur zijn wij op zoek naar vrijwilligers die de organisatie van de  Lotto/Toto voor de voetbalvereniging willen oppakken. 
Aanmelden bij  Gert Niessen.
Sponsors gezocht
Foto: Sponsors gezochtAls vereniging zijn we op zoek naar sponsors die meedenken hoe Teisterbanders zich in de toekomst verder kan ontwikkelen in verband met de noodzaak van een kunstgrasveld en minimaal vier extra kleedkamers en commissiekamer. Dit zal nodig zijn om onze verenging zo te laten functioneren zoals het zou moeten. 
Sponsors die mee willen denken kunnen zich melden bij Goos van Alphen. Zijn telefoonnummer is 0344-616248. Mailadres: goos.van.alphen@nl.haribo.com
Nieuws Archief
Klik op de onderstaande knop om te zoeken naar oude nieuwsberichten.
eXTReMe Tracker Statistieken
Statistieken


monitor site
kroonpen.gif E-mail: info@teisterbanders.nl

Disclaimer