Vrouwen geven winst uit handen
Zondag 17 maart 2013 ontvingen de Teisterbanders vrouwen rode lantaarndrager Wilhelmina uit Den Bosch. Nadat de thuisclub op een 2-0 voorsprong was gekomen, werd de zege uithanden gegeven en was de eindstand 2-2.

Trainer Herman Hofman had wederom met tegenslag te maken. Twee speelsters stonden op krukken langs de lijn. Teisterbanders kreeg de eerste kans, maar Lisa van Helden tikte de bal naast. Na een kwartier ging jeugdspeler Sanne Rekveld het starfschopgebied in en werd in scoringspositie vast gepakt en kwam ten val. De scheidsrechter bespaarde de gasten een strafschop en een rode kaart.

Sanne Rekveld werd vastgehouden en komt hierdoor in scoringspositie ten val.

Enkele minuten later zette Van Helden voor en stuitte Monique van Rooijen twee keer op de keeper. Een schot van Jonne vermeulen ging voorlangs. Vermeulen was even later de aangever en Rekveld kon alleen op de keeper afgaan, maar schoot naast.

Na rust kwamen Ingeborg Sanderse en Daphne van Velsen in de ploeg voor Lotte Waltheer en Rekveld. De bezoekers waren vanaf de aftrap meteen gevaarlijk en troffen de paal. Teisterbanders kwam wat pit te kort en daar bracht Van Velsen verandering in. Voordat er tien minuten waren verstreken, maakte Teisterbanders het verschil. Bij de 1-0 gaf Van Rooijen een diepte pass en Vermeulen pikte de bal op en schoof deze in de verre hoek.

Bij de 2-0 speelde Susanne Monhemius in op Vermeulen die knap bij haar tegenstander wegdraaide en alleen voor de keeper geen fout maakte.

Tamara van den Hurk werd na een uur gewisseld voor Jeanette Hensen.

Na een hoekschop kopte Vermeulen terug en trof Thamar de groot van dichtbij de keeper. Een kwartier voor tijd schoot Vermeulen goed in, maar de keeper redde. Acht minuten voor tijd kregen de bezoekers een strafschop en deze werd benut, 2-1. Vijf minuten voor tijd had Vermeulen de wedstrijd kunnen beslissen. Ze kon na een pass van Roos van Gent alleen op de keeper afgaan, maar ging stilstaan en de keeper kon ingrijpen.

Twee minuten voor tijd kreeg Teisterbanders de rekening gepresenteerd voor het niet benutten van de kansen. Vanaf een meter of dertig aan de zijlijn, werd de bal hoog op doel geschoten en werd keeper Astrid Hooykaas verrast, 2-2. In blessuretijd leek Teisterbanders de winst alsnog te pakken. Vermeulen zette goed door en legde de bal breed. Van Helden had de bal voor het intikken, maar haar te zachte inzet werd van de lijn getrapt.

Al met al onnodig puntverlies voor Teisterbanders waar de invallers het goed deden.