Teisterbanders speelt weer gelijk
Zondag 12 augustus 2010 trad Teisterbanders voor de tweede competitiewedstrijd aan in Beusichem tegen B.Z.S., waar vorig seizoen met 0-2 werd gewonnen. Dit maal hielden de ploegen elkaar met 1-1 in evenwicht en dat was een goede afspiegeling van de krachtsverhoudingen.

Teisterbanders begon niet echt scherp aan de wedstrijd. Opbouwend was het spel goed, maar een meter of twintig over de middenlijn stokte de aanvallende intenties. Duels werden verloren of niet aangegaan en slechts zelden werd "de tweede bal" opgepikt. Teisterbanders kreeg geen enkele grote kans en de thuisclub kreeg een enkele kans. Na een kwartier werd de bal voorgezet en was het wel meteen raak, 1-0.

Na rust was er was meer beleving bij Teisterbanders en kreeg de ploeg van trainer Jan van Setten snel een goede kans. Bert-Jan van Veenendaal stoomde goed op en liet een prima voorzet vertrekken. Dennis Jansen raakte de bal niet vol, maar de doelman moest wel redden. De volgende kans was voor Tom van Tricht, maar hij schoot uit de rebound over. Na een uur kwam Kevin Buijsrogge in de ploeg voor Jansen. Halverwege de tweede helft kwam Teisterbanders op gelijke hoogte. Rik Nijenhuis zette voor en de bal werd uit het strafschopgebied weggewerkt. Floor van Gent pikte de bal buiten het strafschopgebied op en krulde deze over de doelman, 1-1. B.Z.S. kreeg een goede kans, maar doelman Erik van der Weerd redde. In de slotfase hadden beide ploegen de wedstrijd in hun voordeel kunnen beslissen. Teiserbanders wist uit een scrimmage net niet te scoren en vlak voor tijd kwam een B.Z.S. spits oog-in-oog te staan met Van der Weerd, maar de Teisterbanders doelman redde uitstekend.