Teisterbanders geeft voorsprong uit handen
Zondag 26 september 2010 ging Teisterbanders op bezoek bij Hedel. De ploeg van trainer Jan van Setten speelde een verdienstelijke wedstrijd en nam een 0-2 voorsprong. In de laatste twintig minuten kwam de thuisclub door twee discutabele treffers op gelijke hoogte en was 2-2 de eindstand.

Van Setten moest door ziekte en blessures zijn opstelling aanpassen, maar zijn ploeg legde goed spel op de mat. Hedel zocht het meer in de lange bal, maar de Teisterbanders verdediging had daar goed het oog in. Na een kwartier spelen werd een goede aanval op gezet en op de rechter flank werd Dennis Jansen vrij gespeeld. De jonge middenvelder bedacht zich niet en haalde uit, 0-1.

Tot het rustsignaal dwongen beide ploeg weinig af en in de stand kwam geen verandering.

Na rust pikte de gasten de draad weer op en scoorden opnieuw. Bart-Jan Zijlstra zette een aanval op en vond in Harmen van Rinsum een tussenstation. Zijlstra kreeg de bal terug en rondde prima af, 0-2. Hedel hanteerde steeds meer de lange bal en Teisterbanders werd wat meer achteruit gedrukt. Twintig minuten voor tijd ging Martijn van der Burg met zijn tegenstander in zijn rug het strafschopgebied in en er volgde een fluitsignaal. Vrije trap voor Teisterbanders dachten de meesten. Niet de scheidsrechter, want die wees naar de stip. De bal werd vanaf elf meter achter doelman Erik van der Weerd geschoten, 1-2. Met Michel Hendrickx voor Joost Blok en Kevin Buijsrogge voor Rik Nijenhuis probeerde Van Setten voorin wat meer rust te brengen met meer balbezit. Dat lukt niet echt. Wel kreeg Teisterbanders een kans. Hendrickx zette voor, maar Buijsrogge kwam net te kort om uit te kunnen halen. Een minuut voor tijd kreeg Hedel een vrije trap. De bal werd door gekopt en een speler stond, ook volgens de Hedel aanhang, enkele meters buitenspel. Opnieuw zag de scheidsrechter het anders en wees naar de middenstip, 2-2. Jansen kreeg wegens commentaar op de leiding zijn tweede gele kaart en kon vertrekken.
Wel weer een punt voor Teisterbanders, maar dat schiet in de stand op de ranglijst niet op. Teisterbanders heeft een overwinning nodig en dat zal volgende week met koploper G.V.V. op bezoek geen eenvoudige opgave worden.