Dames in doelpuntenfestijn onderuit
Zondag 3 oktober 2010 speelden de Teisterbanders dames in Berkdijk hun derde competitiewedstrijd. Beide elftallen staken afgelopen seizoen met kop en schouder boven de rest uit in de vierde klasse. In de twee ontmoetingen afgelopen seizoen vielen minder doelpunten dan deze ene ontmoeting en Berkdijk won met 5-4.

Teisterbanders moest het doen met een naganoeg lege dug-out en moest passen en meten. Toch was de eerste kans voor de gasten. Marijke van der Weerd zette Melanie Pesch alleen voor de keepster, maar schoot tegen de sluitpost aan. Mervenaz Tatli kreeg de bal alsnog voor de voeten en schoot in tweede instantie over. Drie minuten later viel een bal achter de Teisterbanders verdediging en een aanvaller was net iets eerder dan keepster Astrid Hooykaas en opende de score, 1-0. Weer drie minuten later kregen de bezoekers een vrije trap. Van der Weerd nam plaats achter de bal en schoot deze onberispelijk in de bovenhoek, 1-1. Het was wat met die drie minuten, want na wederom 180 seconden was het weer raak. Nu kwam de thuisclub weer op voorsprong, 2-1. Na een half uur schoot een bal door het centrum van de verdediging en profiteerde de spits van Berkdijk dankbaar, 3-1. Vijf minuten later zette Pesch op de rechter flank aan voor een solo, sneed het strafschopgebied in en haalde uit. De bal leek in het doel te verdwijnen, maar eindigde in het zijnet. De laatste kans voor rust was voor Banu Gürcüoglu die na een voorzet van Pesch niet wist te scoren.
Na rust begon Teisterbanders prima en was het meteen raak. Pesch werd goed aangespeeld en de spits maakte de bal vrij en haalde uit, 3-2. De thuisclub herstelde echter binnen vijf minuten de oude marge. De rechter spits ontsnapte aan de aandacht van de verdediging en scoorde, 4-2. De thuisclub leek halverwege de tweede helft verder afstand te nemen, maar de bal eindigde buiten bereik van Hooykaas tegen de paal. Tien minuten voor tijd werd Pesch weer aangespeeld en de spits haalde goed uit, 4-3. Teisterbanders zocht de aanval, maar de thuisclub scoorde opnieuw, 5-3. In de slotminuut had Gürcüoglu eindelijk succes, 5-4, maar verder kwam Teisterbanders niet meer.