Teisterbanders speelt weer gelijk
Zondag 10 oktober 2010 trad Teisterbanders in Rijswijk aan tegen S.C.R. dat nog puntloos was. Het eerste uur controleerde Teisterbanders de wedstrijd, maar verzuimde afstand te nemen. Het laatste half uur was het voetbal niet best en hadden beide ploegen kunnen winnen. De eindstand was echter 1-1.

Teisterbanders was de eerste minuut niet goed bij de les. Luuk van Aanholt lette even niet op, maar de thuisclub profiteerde niet. Enkele minuten later kreeg S.C.R. na een hoekschop een kans, maar dat leverde niets op. Pas nu was de ploeg van trainer Jan van Setten wakker geschud en nam de touwtjes in handen, maar moest wel een tegenvaller incasseren. Bert-Jan van Veenendaal verliet geblesseerd het veld. Martijn van der Burg was zijn vervanger. Na ruim twintig minuten werd op links Michel Hendrickx in de diepte aangespeeld en hij passeerde de doelman. Via de ene paal rolde de bal tegen de andere paal en Kevin Buijsrogge wat attent en tikte de bal over de doellijn, 0-1. Teisterbanders drong wel aan, maar kwam voor rust niet verder dan een hard voorlangs geschoten bal.

Meteen na rust kregen de bezoekers een grote kans. Dennis Jansen kon alleen op de doelman afgaan, maar deze wist de ingeschoten bal met zijn voeten weg te tikken. Buijsrogge brak hierna door en wilde de bal breed leggen op de vrijstaande Hendrickx. De doelman wist de bal echter nog net van richting te veranderen. Hierna ging het bij Teisterbanders mis in de verdediging. Van Aanholt en Cees Arisse verdedigden bij de hoekvlag een aanvaller. De verdedigers lieten zich verrassen en de S.C.R. speler glipte er langs en zette voor, 1-1. De bezoekers waren een tiental minuten van slag, maar de thuisclub profiteerde niet. De laatste twintig minuten speelde Teisterbanders met wat meer rust in het spel, maar kansen werden niet meer afgedwogen of weggegeven, waardoor in de stand geen verandering maar kwam.