Teisterbanders pakt eindelijk de volle buit
Zondag 17 oktober 2010 wist Teisterbanders eindelijk de volle buit te pakken. Net als vorig seizoen was Raptim uit Gorinchem de club waartegen Teisterbanders de eerste competitieoverwinning binnenhaalde. Na een 2-0 ruststand, trok de thuisclub een 2-1 voorsprong over de streep.

Trainer Jan van Setten zag zich geconfonteerd met enkele blessures en enkele vakantiegangers. Hierdoor startte André Mijdam in de basis en hij speelde een zeer verdienstelijke wedstrijd. De thuisclub trof in Raptim een technisch vaardige ploeg die goed voetbal op de mat lag. Teisterbanders was echter feller dan de bezoekers en had voor rust een overwicht. Na ruim tien minuten zette Bart-Jan Zijlstra op de rechter flank goed door en schoot goed in. De Raptim doelman kon de bal slechts keren en liet deze los. Cees Arisse was goed mee aangesloten en strafte dit foutje genadeloos af, 1-0. Teisterbanders bleef de aanval zoeken en gaf geen kansen weg. Ongeveer tien minuten voor rust kreeg Teisterbanders een vrije trap. Mijdam schoot deze op het doel en wederom kon de doelman de bal slechts keren. Dit keer was Joost Blok attent en scoorde hij de 2-0.
Na rust tapte Raptim uit een ander vaatje en zocht de aanval. De thuisclub bleef vooralsnog eenvoudig overeind en gaf weinig weg. Teisterbanders kreeg na een uur een goede kans om de wedstrijd voortijdig te beslissen. Michel Hendrickx kon na een pass van Blok op de doelman afgaan en legde de bal breed op de meegelopen Rik Nijenhuis. Die kwam echter net iets te kort om de bal binnen te kunnen schieten. Blok kreeg daarna nog een goede kans, maar de doelman pakte deze bal wel. Ongeveer een kwartier voor tijd legde een Raptim aanvaller de bal vanaf de linker flank terug en werd deze ingeschoten, 2-1. De bezoekers speelden nu alles of niets, maar doelman Erik van der Weerd hoefde slechts éénmaal echt in te grijpen en deed dat goed. Arisse kreeg zijn tweede gele kaart en kon vertrekken, maar Teisterbanders hield de voorsprong vast.