Dames na rust op dreef
Zondag 12 december 2010 reisden de dames van Teisterbanders af naar Tilburg om het daar op het kunstgrasveld op te nemen tegen NOAD DA1. Ondanks de – door slechte weersomstandigheden – mindere voorbereiding, wisten de speelsters uit Kerk-Avezaath toch drie punten mee naar huis te nemen, 2-4.

NOAD, met vijf punten een-na-laatste op de ranglijst, had in de eerste helft niks in te brengen. Het was vooral Teisterbanders dat het spel domineerde. NOAD kwam zelden op de helft van Teisterbanders, maar Teisterbanders kon dat niet uitbuiten. De dames hadden vooral in het begin moeite met het kunstgrasveld en lieten de bal vaak van hun voet schieten of zij vergaten de bal aan te nemen, waardoor de bal over de lijn rolde. Ondanks het veldoverwicht werd er slordig met de bal omgegaan. Toch wisten de dames van Teisterbanders kansen te creëren, die echter in de zestien sneuvelden. Roos van Gent was wel dicht bij een treffer. Haar inzet verdween onderkant lat en via de rug van de keeper niet in het doel. Melanie Pesch en Mervenaz Tatli vonden het doel eveneens niet. Ook een inzet van Thamar de Groot zorgde voor weinig problemen voor de doelvrouw van NOAD, die niet haar beste wedstrijd speelde.
Door een vrij zeldzame aanval van NOAD en onoplettendheid van de verdediging van Teisterbanders, kon NOAD vlak voor rust op voorsprong komen, 1-0.

In de rust gooide coach Monique van Rooijen de opstelling om. Saskia Helderton maakte plaats voor Manal Chemlal, die na een lang blessureleed terugkeerde. Banu Gürcüoglu ging aan de linkerkant spelen. Teisterbanders zette meteen druk en schroefde het tempo op. Dit resulteerde in prachtige en snelle aanvallen, met Gürcüoglu en Van Gent als uitblinkers. NOAD kon het tempo niet bijbenen en al snel maakte Pesch 1-1. Pesch kwam alleen voor het doel te staan en schoof de bal in de hoek.

Ook de 1-2 werd snel genoteerd. Weer was Pesch de gelukkige. Van Gent legde de bal op Pesch, die alleen voor de doelvrouw opdook en het keurig afmaakte.
De 1-3 was een mazzelgoal. Gürcüoglu schoot op doel en de doelvrouw van NOAD wilde de bal met de voet wegwerken. Zij trapte echter over de bal heen, waardoor de bal in het doel rolde.
Gürcüoglu tekende ook voor de 1-4, na een pass van Ingrid Helmink. Gürcüoglu nam de bal prachtig mee en passeerde de keepster.

In de slotminuten kreeg NOAD nog een vrije trap op de zestien van Teisterbanders. De vrije trap werd snel genomen en deze verdween in de verre hoek: 2-4.

Opstelling Teisterbanders: Hooykaas, Monhemius, Helmink, De Groot, Sanderse, Helderton (Chemlal), Gürcüoglu, Van der Weerd, Van Gent, Pesch, Tatli.