De Gelderlander kent zijn klassiekers
Dat Teisterbanders van vele markten thuis is, is bekend. Dat sommigen de club af en toe te veel richting carnaval vinden neigen, is ook niets nieuws. Vandaag 16 december 2010 stond in de "Geniet" bijlage van "De Gelderlander" een aankondiging voor een klassiek concert. Gaan we het dan toch over een andere boeg gooien bij Teisterbanders nu dat het voetballen op een zeer laag pitje staat. Is Hennie van Baal een keer niet op de jaarvergadering aanwezig, gaat het direct de andere kant op. Marjanne Niessen aan de Kassa, Wim van Baal als dirigent, Corlien Peters als facilitair medewerker en Bart Karsijns als spreekstalmeester. Voorwaar we zijn er klaar voor.

Plaatje: Geldersorkest

BEETHOVEN en MAHLER
 
Plaatje: BeethovenPlaatje: Mahler

Het Gelders Orkest brengt zaterdagavond in Kerk-Avezaath kerstsfeer met symfonieën van Gustav Mahler. Nathalie Stutzmann zingt de liederen die Mahler schreef op gedichten van Friedrich Ruckert. Een vrolijk lentelied, een liefdeslied voor zijn grote liefde Alma en diepzinnige poëzie over de dood en leven. Behalve Mahler dirigeert maestro Manacorda Beethovens Zevende.
l
Za. 18-12, 20,15 uur. Accomodatie voetbalvereniging Teisterbanders, Dorpsstraat 35, Kerk-Avezaath.
 
Plaatskaarten à € 22,50-32,50.  Daar kunnen Sjaan Post en Jannie Jansen niet tegen op.

Teisterbanders draagt het Geldersorkest een warm hart toe, maar een concert op onze accommodatie gaat net iets te ver. De akoestiek laat te wensen over.

Terug naar Teisterbanders.