E1 redt het net niet
Woensdag 22 december 2010 speelde Teisterbanders E1 op het Playstation zaalvoetbaltoernooi in de Westroyen sporthal in Tiel. Het was even wennen op de andere ondergrond, maar de ploeg bleef tot de laatste wedstrijd ongeslagen en miste de finaleronde nipt.

Teisterbanders E Vriendenschaar E 1 1.
Met zes deelnemers ging Teisterbanders de strijd aan met Vriendenschaar. Hierin wist Deiner te scoren en de rest speelde goed combinatie voetbal. Het was een gelijk opgaande strijd, met goed keepers werk van Danée. Al met al een juiste uitslag.
R.K.T.V.C. E Teisterbanders E  0 2.
Teisterbanders had weinig moeite met R.K.T.V.C. Jasper en Casper verdedigden goed. De passes kwamen goed aan bij Guus en Rutger De middenmotors brachten Deiner en Imre instelling, deze laatste wisten beide eenmaal te scoren. Met een verdiende overwinning ging men de kleedkamer op zoeken en zich gereed maken voor de volgende wedstrijd.
Lienden E Teisterbander E  0 1. 
Teisterbanders had nu de smaak te pakken met prima vrije schop bediende Guus de sprintende Imre, die wist de uit gelopen doelman van Lienden te passeren en schoot de bal in de touwen. Opnieuw was het Danée die de nul in stand hield. Het bleef bij een benauwde kleine voorsprong, echter wel een verdiende overwinning.
Theole E Teisterbanders E  0 1.
In de 4e minuut uit een goede combinatie van Rutger naar Guus, deze paste de bal door naar Deiner, die hiermede de 0 1 op het scorebord bracht. Teisterbanders speelde van uit de achterhoede( Jasper, Rutger, Casper ) goed voetbal. Het middenveld en de voorhoede waren vermoeid en niet voor uit te branden. Hoewel Deiner kreeg nog wel een doelrijpe kans, echter deze ging net over het doel.
Focus 07 E Teisterbanders E 1 0.
Teisterbanders begon deze wedstrijd met nerveus voetbal. Men was onvoldoende geconcentreerd. Focus had alle wedstrijden gewonnen, m.a.w. Teisterbanders moest winnen om een finale plaats in de poule te halen. Deze illusie werd in de 6e minuut teniet gedaan, want Focus scoorde hierin de 1 0 ,dit door een grote dekkings fout van de achterhoede. Danée moest naar uitstekend keeperswerk in deze wedstrijd zijn meerdere erkennen. Focus werd hierna sterker , maar scoorde niet. Het was een verdiende overwinning voor Focus. Mannen jullie hebben een goed toernooi gevoetbald en een welverdiende 2e plaats in de poule.

Terug naar Teisterbanders.