Nieuwjaarsreceptie: nieuw ere lid
Zondag 2 januari 2011 is Frans Hofstede tijdens de nieuwsjaarsreceptie het ere lidmaatschap ten deel gevallen. Hofstede was onder andere meer dan tien jaar voorzitter. Er werd ook afscheid genomen van bestuurslid Janus van de Kop en Jan van Setten is ook komend seizoen de hoofdtrainer.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Het was ook dit jaar gezellig druk met voor een ieder een hapje en een drankje.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Bestuurslid Hennie van Baal sprak de aanwezigen toe. Hij bedankte alle vrijwilligers en was kritisch naar de gemeente toe die de subsidiekraan voor de verenigingen waarschijnlijk dicht gaat draaien. Het contract met hoofdtrainer Jan van Setten is met een jaar verlengd. Met trainer Henk Peterse van het tweede elftal wordt nog gesproken en gesprekken over de invulling van de trainerspositie van het dameselftal zijn gaande.

Foto: Nieuwjaarsreceptie De Burense wethouder Mark Hofman was bereid gevonden om een de teruggetreden bestuursleden Janus van de Kop en Frans Hofstede toe te spreken. Van de Kop kreeg een dinerbon aangeboden.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Ook voor de levensgezel van Van de Kop was er een bloemetje.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Frans Hofstede kreeg een weekendje uit aangeboden, maar er was nog een verrassing voor hem. Het bestuur benoemde hem tot ere lid. 

Foto: Nieuwjaarsreceptie Hofstede toonde zich verrast in zijn dankwoord, waarin hij aangaf trots te zijn op de v.v. Teisterbanders.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Ook Dhr. Hofman ging niet met lege handen naar huis.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Erik van der Weerd, aanvoerder van het eerste elftal, nam het woord en wat zaken af te handelen die wegens drukke agenda's waren blijven liggen.

Foto: Nieuwjaarsreceptie Vincent Steur, die wegens lang blessureleed al lang uit de running is er nog zal zijn,  werd een hart onder de riem gestoken met een presentje

Foto: Nieuwjaarsreceptie Cees Arisse, die de laatste tijd ook te vaak een bezoek bracht aan ziekenhuizen, kreeg eveneens een opkikkertje.

Terug naar Teisterbanders.