Teisterbanders 1 hervat met brilstand, tweede voegt zes punten toe
De voorbereiding op de tweede seizoenshelft voor beide teams is gestart in het weekend van 8 en 9 januari 2011 met een trainingskamp in Breda. Hier werd op zaterdag eerst gespind en na de lunch werd er een training van bijna twee uren afgewerkt op de schitterende accommodatie van JEKA, waarna iedereen kon relaxen in het zwembad en sauna in het mooie hotel, waar we verbleven.

ís Avonds was er na het avondeten alle gelegenheid voor ontspanning in het centrum van Breda. Zondags ís ochtends werd er ontbeten om 09.00 uur en om 10.15 uur stonden we weer op het veld bij JEKA om een training af te werken van ruim een uurtje.
Hierna werden de laatste zaakjes in het hotel geregeld, waarna we richting Avezaath reden om dit leuke en nuttige weekend af te sluiten door gezamenlijk een kopje soep met een broodje te eten en daarna redelijk op tijd huiswaarts te gaan.

De eerste resultaten van dit weekend zijn volgens ons voor beide teams zichtbaar. Het tweede team won zondag 16 januari 2011 namelijk hun competitiewedstrijd in Den Bosch tegen OSCí45 met 2-3 en daarna op zondag 23 januari 2011 tegen dezelfde tegenstander hun thuiswedstrijd met 4-1. Dit zijn zeer nuttige punten, waardoor ze duidelijk stijgen op de ranglijst.

Voor het eerste team werd zondag 16 januari 2011 de competitiewedstrijd tegen BZS afgelast. Er werd wel op het kunstgras van Vriendeschaar een oefenwedstrijd gespeeld tegen AVIOS uit Alphen. In deze wedstrijd vonden we het doel van de tegenstander beter dan in de competitiewedstrijden tot op heden en we wonnen uiteindelijk met 7-2. 

Zondag 23 januari 2011 stond de lastige uitwedstrijd tegen SCZ op het programma. In de eerste helft was het iets beter verzorgde spel van Teisterbanders. Spits Bart Jan Zijlstra kreeg na een mistrap in de Zoelense verdediging een mooie schietkans, maar schoot te gehaast naast.
Na ongeveer twintig minuten kreeg dezelfde speler een mooie kans om de score te openen na een voorzet van de rechterkant van Peter Rooswinkel, die na mistasten van de keeper door hem kon worden ingekopt, maar hij raakte de bal half met zijn hoofd en half met zijn schouder.
Kort hierna was de grootste kans voor SCZ uit een bal die door een verdediger voor  Bert Jan Veenendaal werd weggeroeid en bij toeval in de voeten viel van spits Don Theunissen, alleen voor Erik van de Weerd. Deze was echter ook zo verrast, dat hij de bal net onvoldoende snelheid meegaf, waardoor Martijn van Duren voor de doellijn alsnog redding kon brengen. 
Kort voor rust kreeg Bart Jan Zijlstra wederom een hele mooie kans op de openingstreffer, maar het zat deze speler niet mee vandaag. Na een mooie voorzet van Michel Hendricks had hij de bal eigenlijk voor het intikken, maar deze stuitte wat op en via zijn scheenbeen over het doel. In de tweede helft ontstonden er eigenlijk alleen kansen uit dode spelmomenten. SCZ kreeg een drietal vrije trappen in de buurt van het 16-metergebied en tussendoor was er zoín vrije trap voor Teisterbanders, die door Harmen van Rinsum wel hard, maar recht op de doelman werd ingeschoten. Door hard werken en veel inzet van beide teams bleven uiteindelijk beide verdedigingen redelijk gemakkelijk overeind en bleef de 0-0 stand ook als eindstand op het bord.

Terug naar Teisterbanders.