Teisterbanders kan het nog
Zondag 6 februari 2011 heeft Teisterbanders laten zien nog te kunnen winnen. Beesd werd op eigen veld met 0-3 verslagen. De laatste overwinning in competitieverband was op 31 oktober van afgelopen jaar. De ploeg van trainer Jan van Setten was er hard aan toe, wist eindelijk de kansen eens te benutten en scoorde drie maal.

Na tien minuten werd een aanval van Beesd op rechts onderbroken door Tom van Tricht. Deze speelde Michel Hendrickx op de rechtervleugel aan, die goed doorging en vervolgens scherp bij de eerste paal inspeelde op de attent meegekomen Joost Blok. Deze gaf met een simpele voetbeweging de doelman van Beesd het nakijken, 0-1. Na 20 minuten in de eerste helft werd Joost Blok in de voeten aangespeeld, deze kaatste op Dennis Jansen, die vervolgens een schitterende dieptepass gaf op Bart Jan Zijlstra. Deze ging alleen op de doelman af vanaf net over de middenlijn, maar deze keer hield hij goed zijn koppie erbij en rondde keurig af in de rechter benedenhoek, 0-2. Een doelpunt uit het boekje! Doordat Teisterbanders achterin goed geconcentreerd bleef spelen, waren de kansen van Beesd beperkt in aantal en eigenlijk was er weinig of geen gevaar. In de rust werd Peter Rooswinkel vervangen door de jonge Robert Scheurwater.

De tweede helft probeerde de tegenstander natuurlijk met wat meer pressie naar voren te spelen, maar echt gevaarlijk zijn ze daarbij niet geweest. Aan de andere kant waren er voor Teisterbanders best mogelijkheden om de score op te voeren, maar door net wat gebrek aan scherpte in de aanval op de juiste momenten, gebeurde dat niet. Een grote uitzondering hierop was een geweldige uithaal van Harmen van Rinsum na twintig minuten spelen in de tweede helft. Hij schoot een afgeslagen hoekschop van zeker 25 meter strak in linker kruising en de doelman van Beesd kon alleen maar naar de bal kijken, die in een streep langs hem opging, 0-3. De spelers van Teisterbanders bleven uiterst geconcentreerd spelen en de spelers van Beesd waren niet bij machte om de wedstrijd nog een wat dragelijker aanzien te geven. Met nog tien minuten te spelen werd de leeggespeelde Luuk van Aanholt nog vervangen door de weer herstelde Martijn van den Burg en we kwamen verder niet meer in gevaar. De opstelling waarin werd gestart was Erik van der Weerd, Tom van Tricht, Martijn van Duren, Floor van Gent, Luuk van Aanholt, Peter Rooswinkel, Harmen van Rinsum, Bart Jan Zijlstra, Michel Hendricks, Dennis Jansen en Joost Blok. Hiervan werden Peter en Luuk vervangen door Robert Scheurwater en Martijn van den Burg. De stemming was na afloop, met de geblesseerde spelers erbij, opperbest.