Teisterbanders dames winnen ruim
Zondag 13 februari 2011 ontvingen de Teisterbanders dames het tweede team van Beerse Boys. De rode lantaarndrager werd de eerste helft geen kans gegund. Na de 4-0 ruststand, waren de bezoekers de tweede helft beter bij de les. De thuisclub won uiteindelijk met 6-1.

Vanaf de aftrap zocht Teisterbanders de aanval en was het meteen raak. De bal viel voor de voeten van Banu Gürcüoglu die het overzcht behield en de bal in het verlaten doel lobde, 1-0. Het bleef éénrichtingsverkeer en aanval na aanval ging richting het Beerse Boys doel. De keepster wist echter een paar goede reddingen te verrichten. Na opnieuw twee treffers van Gürcüoglu, probeerde Marijke van der Weerd het van afstand en het was raak, 4-0.

Het eerste kwartier na rust zakte Teisterbanders ver weg. Enkele speelsters lieten zich eenvoudig aftroeven en de gasten profiteerden. Bij een schot op doel, verdween de bal over keepster Astrid Hooykaas in het doel, 4-1. Voordat de bezoekers dachten dat er meer te halen viel, herstelde Teisterbanders na een uur de oude marge. De keepster was eerder bij de bal dan Gürcüoglu, maar schoot tegen de aanvalster aan en de bal rolde in het verlaten doel. Het duurde even, maar vijf minuten voor tijd werd het halve dozijn volgemaakt. Melanie Pesch zette goed door, maar zag geen kans te scoren. Gürcüoglu was goed meegelopen, behield wederom het overzicht en lobde de bal in het verlaten doel, 6-1.