Teisterbanders stunt bij koploper
Zondag 20 februari 2011 speelde Teisterbanders in Geldermalsen tegen koploper G.V.V.. Na de slechte wedstrijd van vorige week behaalde een duidelijk beter gemotiveerd team een mooie overwinning, 0-1. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden de spelers onderling en trainer elkaar op de  doordeweekse training en bij de wedstrijdvoorbereiding eens goed aangekeken en iedereen was het erover eens, dat er ieder geval hard gewerkt kon worden voor een goed resultaat. Die goede inzet was er nu negentig minuten lang met winst als resultaat.

Vanaf de aftrap was iedereen erg gretig en werden er dan ook veel duels gewonnen, waardoor we zeker in de eerste helft steeds een overwicht hadden en een aantal keren gevaarlijk werden voor het doel van de tegenstander. Na ongeveer tien minuten was er na een mooie combinatie door het midden drie keer een schietkans voor een van onze aanvallers, waarbij er bij het eerste schot van Dennis Jansen voortreffelijk werd gered door de doelman van G.V.V. en de bal bij de derde poging net werd overgeschoten door Bart Jan Zijlstra. Na zeventien minuten was het wel raak. Joost Blok werd op rechts vrijgespeeld en heel slim de bal in de korte hoek in het doel schoot, waardoor de keeper van GVV volledig werd verrast. Tot de rust waren er aan beide kanten nog enkele kleine kansen om te scoren, maar steeds bleven de beide verdedigingen de baas.

Na de pauze stond er weer een hard werkend en goed geconcentreerd team van Teisterbanders en ondanks een volledig op de aanval spelend G.V.V. waren er slechts enkele momenten van gevaar voor ons eigen doel. In de tegenaanvallen zat zeker zoveel gevaar en alleen door een paar keer fors ingrijpen van de verdedigers van de tegenstander konden zij een beslissende tweede treffer voorkomen. De scheidsrechter, die overigens zeer verdienstelijk de wedstrijd leidde, zag hier kennelijk geen overtredingen in die met 'onbesuisd' of 'met buitensporige inzet' of 'het ontnemen van een scoringskans' konden worden aangemerkt en hield de kaarten op zak.
Al met al kon de ploeg deze keer met een goed gevoel terugkijken op een wedstrijd, waarin van het begin tot het eind hard werd gewerkt en ook nog redelijk goed werd gevoetbald. Met drie A-junioren op de bank, waarvan in de loop van de tweede helft Robert Scheurwater en Marc van Kuilenburg invielen voor Rik Nijenhuis en Martijn van de Burg een bijzonder goed resultaat, waarvoor de ploeg de complimenten mag hebben.

Radiofragment GIEL op 3FM vanaf 6:30 minuten.