Dames stunten ook dit seizoen in de beker
Dinsdag 1 maart 2011 speelden de Teisterbanders dames in de tweede ronde van de bekercompetitie net als vorig seizoen tegen Hurwenen. Na de 6-1 winst in de vorige editie, werd de tweede klasser dit maal met 2-1 verslagen na een 0-1 achterstand.

De eerste helft ging de strijd gelijk op, met twee grote kansen voor beide ploegen. Na een kwartier ging Mervenaz Tatli alleen op de keepster af, maar deze blokkeerde de bal. Banu Gürcüoglu had tien minuten later een goede actie in huis, maar de keepster tikte de bal uit de korte hoek. Nadat de bezoekers eerder op keepster Astrid Hooykaas waren gestuit, redde de sluitpost op slag van rust uitstekend toen een aanvaller alleen voor haar opdook.
Na rust leidde Teisterbanders zelf de 0-1 in. Binnen vijf minuten werd de bal teruggekaatst, maar onderschept. De pijlsnelle linksbuiten van de bezoekers strafte dit hard af, 0-1. Hurwenen had meer balbezit en Teisterbanders slaagde er amper in de spitsen te bereiken. Na ruim een uur zag MA1 juniore Sharona Schimmel in de spits Melanie Pesch vertrekken. De spits zette goed door en schoot goed in, 1-1. Snel daarna kregen de bezoekers een vrije trap. De bal kwam bij de tweede paal. Hooykaas en de verdediging moesten alles uit de kast halen om de bal uit de doelmond te werken. Nadat Pesch nog een keer had uitgehaald en de keepster de bal stopte, schoot Hurwenen ook nog een keer over. Teisterbanders kwam beter in de wedstrijd. Ruim tien minuten voor tijd bereikte Roos van Gent uit een vrije trap Pesch. De aanvaller ging op rechts goed door en schoot de bal van ver diagonaal in de verre hoek, 2-1. In de slotfase zette de bezoekers aan voor een waar offensief. Uit een vrije trap kregen ze nog de beste kans, maar Hooykaas liet zich niet verrassen. Voorwaar een prima prestatie van de dames tegen Hurwenen dat mee doet om de eerste plaats in de tweede klasse.

Teisterbanders is vrijgeloot voor de derde ronde en is geplaatst bij de laatste zestien.