Teisterbanders houdt slechts een helft stand
Zondag 20 maart 2011 was de wedstrijd bij Raptim op voorhand een lastige wedstrijd, maar de eerste 45 minuten wist Teisterbanders zich toch goed staande te houden. De tweede helft was er na een snelle treffer van de thuisclub geen houden meer aan en was de grooste seizoensnederlaag een feit, 5-0.

De wedstrijd was nauwelijks begonnen of de bal lag na een scrimmage voor het doel al achter invaller doelman Arie Arisse. Gelukkig was de scheidsrechter dicht bij de situatie en constateerde een overtreding op onze keeper en keurde het doelpunt dus niet goed. Hierna ging het spel op en neer, waarbij steeds wel de gretigheid en snelheid opviel bij de spelers van Raptim, die duidelijk een snel doelpunt wilden forceren. Gedurende de eerste helft kwam er steeds meer evenwicht in de wedstrijd.
Wij kregen zelfs mooie kansen op een voorsprong. Na dertig minuten schoot Harmen van Rinsum weer eens voortreffelijk op doel, maar via de binnenkant van de paal kwam de bal weer terug. Binnen vijf minuten kregen de gasten een tweede hele goede mogelijkheid om de score te openen. Joost Blok werd in een snelle tegenaanval vrij aangespeeld, maar zag Dennis Jansen, die nog in een veel betere positie stond, over het hoofd en probeerde met een lob te scoren, maar de bal ging helaas over en naast het doel. In 40ste minuut werd Peter Rooswinkel gewisseld voor Robert Scheurwater, omdat hij totaal niet in de wedstrijd zat.
Na de thee leek het wel of  Teisterbanders lood in de schoenen had en de  tegenstander begon net zo fanatiek als in de eerste helft. Dit kostte hun sterke nummer tien wel een gele kaart toen hij in de eerste minuut een bal met de hand in het doel sloeg. Echter na drie minuten kon een tegenstander over de as van het veld oprukken zonder dat er een Teisterbanders-speler ingreep. 
Voor Arisse was er vervolgens ook geen houden meer aan. Tien minuten later werd er door hun rechteraanvaller een perfecte voorzet gegeven op hun nummer tien, die volledig vrijstaand goed inkopte en stond Teisterbanders dus met 2-0 achter. Daarna werd er elke vijf minuten een doelpunt gescoord. Het derde doelpunt na een overtreding op Tom van Tricht, waar niet voor werd gefloten. De vierde was een cadeau na een volledig foute terugspeelbal van Floor van Gent en de vijfde na slap verdedigend ingrijpen van Luuk van Aanholt.
Na zeventig minuten werd Rik Nijenhuis nog gewisseld voor A-junior Glenn van Housselt, maar het geloof in eigen kunnen was volledig weg in het team.
Het zal de komende weken nodig zijn, dat dit zelfvertrouwen er wel is, omdat er nog de nodige punten gehaald moeten worden in het restant van de competitie. Elke keer zal hier weer 100 % concentratie voor worden gevraagd en we mogen dat dan ook verwachten van elkaar. 

Terug naar Teisterbanders.