Dames vloeren koploper
Zondag 10 april 2011 ontvingen de Teisterbanders dames koploper Blauw Wit'81 DA1 uit De Moer. Een wedstrijd tussen de nummers twee en één op de ranglijst. Tegen de legio kansen van de thuisclub, kwamen de bezoekers niet verder dan twee à drie halve kansjes. Wat veldspel betreft deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder, maar wat de kansen betreft kwamen de bezoekers met een 2-0 nederlaag nog goed weg.

De bezoekers meenden zich voorafgaande aan de wedstrijd enkele privileges te kunnen permitteren, maar gasten dienen zich aan te passen aan de gastheer en moeten niet de dienst uit willen maken op vreemde bodem. Na de aftrap waren de bezoekers beter bij de les dan de thuisclub. Er was wat meer inzet en felheid en er werden meer duels gewonnen. Teisterbanders gaf echter helemaal niets weg en kwam beter in de wedstrijd. Bij een van de aanvallen werd Banu Gürcüoglu gevloerd. Ze nam de toegekende vrije trap zelf en de Blauw Wit'81 keepster keerde de bal met de vuisten.

De bal viel voor de voeten van Mervenaz Tatli die de bal inzette. De keepster keerde de bal wederom, maar weer pikte Tatli de bal op. Deze keer liet ze de keepster kansloos met een schot in de korte hoek, 1-0.

Mervenaz Tatli heeft de 1-0 binnen geschoten.

Amper tien minuten later keer Teisterbanders een volgende kans. Susanne Monhemius mocht aanleggen uit een vrije trap en bereikte Melanie Pesch. Haar inzet miste echter kracht.

Snel daarna legde Teisterbanders een goede aanval op de mat. Gürcüoglu bereikte Tatli die teruglegde op Roos van Gent. Haar schot ging naast. Na ruim een half uur schoof Ingeborg Sanderse goed mee in en had een goede voortzetting in huis. Pesch zag de bal via de keepster voorlangs gaan.

Gürcüoglu is aangeslagen, maar zal na rust weer terugkeren.

Op slag van rust kreeg Teisterbanders nog een goede kans. Pesch onderschepte een terugspeelbal en glipte langs de keepster. Ze kwam echter niet goed uit en schoof de bal naast het lege doel.

Na rust begonnen de gasten sterk. Teisterbanders werd achteruit gedrukt, maar wederom hoefde keepster Astrid Hooykaas zich niet bijzonder in te spannen om haar doel leeg te houden. Na een kwartier konden de 'Black Beaties' weer meer de aanval zoeken en kwamen er grote kansen op de 2-0.  Na een hoekschop van Saskia Helderton, viel de bal in de doelmond en werd deze met moeite van de doellijn getrapt.

De bal gaat richting de netten...

Met nog twintig minuten op de klok, kreeg Teisterbanders wederom een grote kans. Pesch had een scherpe voorzet in huis, Gürcüoglu zette haar schoen tegen de bal, maar deze rolde net voor de doellijn voorlangs.

Na de volgende hoekschop van Monhemius was het weer gevaarlijk, maar met kunst en vliegwerk ruimde de Blauw Wit'81 verdediging op. Pesch kreeg de volgende kans. Ze passeerde vier tegenstanders, maar schoot voorlangs. Met de 1-0 stand was het oppassen voor die ene bal die goed zou vallen voor de gasten. Die kans kwam er ook. Een afgeslagen bal werd uitstekend ingeschoten, maar Hooykaas stond goed en pakte de bal. Teisterbanders had het antwoord snel klaar, maar Gürcüoglu en Pesch stuitten op de keepster. In de laatste minuut viel eindelijk de 2-0. Nadat de scheidsrechter drie maal achter elkaar twijfelachtige signalen van de assistent had gehonoreerd, had hij de vierde keer misschien ook moeten fluiten, maar dat deed hij niet. Gürcüoglu ging alleen op de keepster af, legde breed en Pesch kreeg de bal. Ze moest er nog wel wat moeite voor doen, maar schoof de bal beheerst binnen, 2-0.