Teisterbanders haalt drie kostbare punten binnen
Zondag 10 april  2011 trad Teisterbanders binnen een week voor de tweede maal aan in de derby tegen Buren. Na de duidelijke nederlaag van de afgelopen week, werd er dit keer sportieve revanche genomen. Teisterbanders won met 3-1 en haalde drie belangrijke punten binnen.

Er stond nu een veel beter gemotiveerd team binnen de lijnen. Vanaf de eerste minuut werd er geconcentreerd en hard gewerkt voor en goed resultaat tegen sv Buren. Beide teams moesten noodgedwongen aantreden met een aantal zeer jonge A-junioren spelers.
Na wat aftasten in het eerste deel van de wedstrijd kreeg Teisterbanders na een klein half uur een indirecte vrije schop op ongeveer twintig meter van het doel en Harmen van Rinsum schoot de breed gelegde bal op doel. Deze werd onderweg van richting veranderd en het stond 1-0.
Binnen tien minuten kreeg Buren op ongeveer dezelfde plaats een vrije schop te nemen en Derk-Jan van Essen schoot de bal hard en laag richting doel, waarbij een medespeler de bal onderschepte, kapte en inschoot, maar Erik van der Weerd stopte de bal voortreffelijk, echter in de rebound werd alsnog gescoord en de stand was weer gelijk, 1-1.
Dit was tevens de ruststand en in de tweede helft werd het steeds duidelijker, dat de ploeg, die het eerst zou scoren ook als winnaar uit de strijd zou komen. Aan Teisterbanders kant werd na twrintig minuten de moegestreden Rik Nijenhuis vervangen door Marc van Kuilenburg. Teisterbanders had het geluk eens aan hun kant, want tien minuten voor het einde kopte Bart-Jan Zijlstra een voorzet bij de tweede paal terug en Harmen was er als de kippen bij om de bal in het doel te werken. Vijf minuten later werd Robert Scheurwater in de diepte aangespeeld en deze behandelde de bal uitstekend en hield voortreffelijk het overzicht. Hij speelde nagenoeg op de achterlijn twee  tegenstanders uit en gaf daarna de bal aan zijn A-junior teamgenoot Marc van Kuilenburg af, die deze niet meer kon missen en in het lege doel schoof, 3-1.
Daarmee was de wedstrijd gelopen, hoewel Derk-Jan van Essen voor Buren op slag van het einde nog een doelpunt scoorde, dat werd afgekeurd op advies van de assistent-scheidsrechter.
Met nog vier wedstrijden te gaan staat Teisterbanders weer in het linkerrijtje, maar er moeten zeker nog punten worden gehaald, gezien de zeer kleine verschillen tussen de teams onderin. Dit moet echter mogelijk zijn wanneer er tenminste met de inzet en het enthousiasme van deze zondag wordt gespeeld.