Teisterbanders MA1 ook kampioen
Nadat eerder de MB1 al kampioen was geworden, behaalde de MA1 maandag 2 mei 2011, voor het massaal opgekomen publiek, door een 3-1 overwinning op Buren MA1 eveneens het kampioenschap.
De bezoekers waren de eerste helft net wat beter en kregen een grote kans, maar de bal ging naast. Teisterbanders kreeg ook een grote kans, maar de bal ging voorlangs. Na rust bleef Buren de aanval zoeken en opende de score, 0-1. Teisterbanders knokte zich echter terug en kwam langszij, 1-1. Na een goede combinatie kwam de thuisclub op voorsprong, 2-1. Door een afstandsschot werd de eindstand op 3-1 bepaald.