Dames krijgen draai om de oren
Zaterdag 20 augustus 20011 speelden de Teisterbanders dames hun eerste bekerwedstrijd. De dames van Papendrecht waren de tegenstanders. De bezoekers waren duidelijk een maatje te groot en veegden de Teisterbanders dames met 2-9 van de mat.

Na een 1-3 ruststand, leek Teisterbanders er na rust weer een wedstrijd van te maken. Vanaf de aftrap was er veel balbezit. Jonne Vermeulen had op de rechter flank een goede actie in huis en Britt De Groot hoefde alleen haar voet maar tegen de bal te zetten om deze in het hoekje te leggen, 2-3.

Aangever Jonne Vermeulen deelt in de vreugde.

De bezoekers herstelden echter snel de oude marge. De bal werd achter de Teisterbanders verdediging gelegd en de speelster hield overzicht en schoof de bal tijdig breed. De meegelopen aanvalster kon de bal in het lege doel schuiven. Enkele minuten later werd de bal uit een vrije trap van Papendrecht bij de tweede paal al vallend over gekopt. Teisterbanders had weinig meer in te brengen. De bezoekers beschikten in hun spits over een ijzersterk aanspeelpunt met een prima trap in het linker been. Daarbij bleek de linksbuiten een niet af te stoppen powerblok. Na bijna een uur spelen liet keepster Astrid Hooykaas de bal na een vrije trap simpel door de vingers glippen, 2-5. Nadat het uit een hoekschop 2-6 was geworden, tastte invaller keepster Marije van Tuil mis bij de 2-7. Tien minuten voor tijd werd de bal uit de verdediging in de voeten geschoven van een Papendrecht speelster, die aflegde en een ander uit de draai fraai in zag schieten. De 2-9 was voor de statistieken en betekende tevens de grootste nederlaag in de, nog jonge, historie van het Teisterbanders vrouwenvoetbal.