Terugblik bekercompetitie dames
De Teisterbanders dames zijn uitgeschakeld in de bekercompetitie. Alle drie de wedstrijden werden met duidelijke cijfers verloren. Trainer Hans van Eck kijkt terug op de drie wedstrijden.

De eerste wedstrijd zaterdag 20 augustus 2011 thuis tegen Papendrecht was een goede kans om te zien hoe ver de dames waren, na afloop bleek duidelijk dat het niveau voor een aantal duidelijk nog wennen is. De eerste 55 minuten kon teisterbanders goed meedoen, maar nadat Papendrecht 2-4 had gescoord was de puf er helemaal uit en konden zij heel gemakkelijk naar een 2-9 overwinning weglopen. De leer voor de volgende wedstrijd was om meer opbouwend te moeten gaan voetballen en het veld zo klein mogelijk houden want mede doordat het veld te groot werd gehouden was het voor het middenveld niet aan te lopen en krijg je overal te maken met meer tegenstanders dan eigen spelers.

De tweede wedstrijd was 24 augustus 2011 doordeweeks in en tegen Hurwenen, deze ploeg is gepromoveerd naar de 1e klas. Teisterbanders had ook een aantal andere invullingen en zodoende kon de trainer weer andere meiden aan het werk zien. Jonne Vermeulen zette Teisterbanders op 0-1 na een assist van Monique van Rooijen en dat al na vier  minuten voetballen. Echter rond de 20e minuut waren twee fouten de oorzaak dat Hurwenen een 2-1 voorsprong kon nemen. Deze stand bracht ook de rust. De tweede helft waren een aantal fouten wederom goed voor doelpunten van de tegenstander, twee maal mocht een speler helemaal vrijstaand twee maal de bal inkoppen en werd het binnen een kwartier 4-1. Zo'n snelle achterstand is nooit bevorderlijk. Een mislukte buitenspelval hielp Hurwenen aan 5-1. Gelukkig kon Marije van Tuil nog wel een paar keer redden. In de 80e minuut was het Van Rooijen die na een assist van Robin Zuidema de 5-2 binnenschoot echter twee minuten later kon men zo door de defensie heenwandelen en werd de 6-2 eindstand bereikt.

De laatste wedstrijd was zaterdag 27 augustus 2011 tegen SteDoCo DA2 waar Teisterbanders de wedstrijd begon zonder een goede warming-up gehad te hebben door de problemen die op de weg waren. Dit werd merkbaar in de eerste twaalf  minuten voordat we het wisten stond het 4-0 voor Stedoco, we moesten gaan vrezen. Teisterbanders herpakte zich maar kon echter geen vuist maken in de voorhoede waardoor we eigenlijk geen kans kregen. In de 25e minuut werd het 5-0 en in de 30e minuut 6-0.
De tweede helft probeerden we de schade te berperken en ging het ook heel lang goed echter in de 65e, 70e en 75e minuut scoorde Stedoco weer, 9-0. Astrid Hooykaas wist hierna nog een aantal reddingen te verrichten waaronder en strafschop te stoppen, alvorens Stedoco de 10-0 en 11-0 wist aan te tekenen. Er waren een aantal buitenspel doelpunten maar de scheidsrechter was niet helemaal op de hand van Teisterbanders, dit neemt niet weg dat Teisterbanders gewoon stootkracht te kort kwam. Sharona Schimmel kon eindelijk weer een keer spelen na haar blessure, Roos van Gent zette Lisa alleen voor de keeper echter deze wist de keeper niet te passeren waardoor ook de derde bekerwedstrijd verloren ging. In het bestaan van de Teisterbanders dames was dit de eerste wedstrijd die met dubbele cijfers verloren ging en waarin Teisterbanders tevens niet wist te scoren.

Volgende week de start van de competitie, waar het wel beter zal moeten en ook wel zal gaan.