MB1 is klaar voor het slechte weer
Zaterdag 3 september 2011 werden de kanjers van de MB1 verrrast door sponsor
Medicover. Het bedrijf is gespecialiseerd in veiligheidstrainingen en pakte uit met regenjasjes voor de meiden. Die waren afgelopen zaterdag nog niet nodig, maar zullen bij slechte weersomstandigheden gretig worden aangetrokken.

Medicover veiligheidstrainingen in Tiel is een onderscheidend opleidingsinstituut, dat veel ervaring heeft met allerlei ARBO gerelateerde veiligheidstrainingen.

Medicover biedt met name BHV, EHBO, VCA en Intern transport cursussen van hoge kwaliteit (zowel In-company als Open inschrijving). Daarnaast organiseert Medicover allerlei Milieu en NEN cursussen en trainingen op het gebied van hijsen en graafwerkzaamheden. Naast grote multinationals, is ook het MKB vaste klant bij Medicover. Door op maat gesneden cursussen te leveren tegen zeer concurrerende tarieven, krijgen werkgevers waar voor hun geld en een hoog slagingspercentage.

Plaatje: Bedrijfslogo Medicover

Ook voor de aanschaf van allerlei BHV artikelen, zoals bijvoorbeeld een AED van het merk Cardiac Science (tot meer dan 70% overlevingskans  bij een acute hartstilstand!), bent u bij Medicover aan het juiste adres.

Medicover veligheidstrainingen B.V.
Lingewei 73
4004 LK Tiel
0344-630652

Foto: Sponsor MB1 Aanvoerder Laura Schimmel is er maar wat blij mee.

Foto: Sponsor MB1 Als dank overhandigde Marjanne Niessen namens de vereniging een bos bloemen aan Mw. Verkerk, directeur van Medicover.

Foto: Sponsor MB1
Samen met de sponsor op de foto.

Foto: Sponsor MB1
De ploeg staat er weer mooi bij.


Terug naar Teisterbanders.