DA1 wint in Didam
Zondag 18 september 2011 stond voor Teisterbanders DA1 de derde competitiewedstrijd op het programma. Tegenstander D.V.C. '26 DA1 in Didam, was  net als Teisterbanders nog zonder puntverlies. De ploeg van trainer Hans van Eck toonde zich de sterkste en won met 0-3.

D.V.C.'26 DA1 – Teisterbanders DA1 0-2 (0-3)
De derde competitiewedstrijd van Teisterbanders DA1 was uit tegen D.V.C. '26 DA1 in Didam, dat net als nog niet verloren had. Oftewel een topper.
De eerste helft was het Teisterbanders wat de baas was. Eigenlijk alleen in de eerste tien minuten moest Teisterbanders even de lijnen uitzetten, maar toen was er eigenlijk geen vuiltje aan de lucht. Al na vijf minuten kreeg Jonne Vermeulen de mogelijkheid om de score te openen echter vrij voor doel mikte ze naast. In de tiende minuut viel de enige echte uitgespeelde kans voor D.V.C. '26 te noteren. De bal belandde op de paal. Vooral de spits en de snelle linksbuiten waren soms moeilijk te bespelen, echter toen we het door hadden was dat euvel ook opgelost. Na de bal op de paal was de omschakeling voor Teisterbanders en stuurde Marijke van der Weerd Melanie Pesch diep en die scoorde heel koel de 0-1. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld daar veelal de lange bal werd gezocht naar de spits van D.V.C.'26. Die in Tessa Jansen een vervelende en lastige verdediger had. Vervelend voor D.V.C., maar niet voor Teisterbanders. Na een half uur liet Roos van Gent weer eens haar loopwerk zien en snelde op haar manier de 16 van de tegenstander in en werd gevloerd. De wederom heel goed leidende scheidsrechter besloot tot een strafschop. Zonder daar eigenlijk van tevoren afspraken overgemaakt te hebben ging coole Susanne Monhemius hier achter staan en schoot fraai de 0-2 binnen. De penalty moest echter over genomen worden door te snel inlopen van onze speelsters. De tweede poging is dan altijd tricky voor Monhemius en voor de keeper want wie wijkt van het patroon af. Monhemius niet en schoot de bal nog strakker erin. In de 35e minuut een goede actie van Pesch die alleen op de keeper af ging, hierbij duidelijk lettend op Vermeulen, maar door treuzelen van beide speelsters werd deze goede mogelijkheid niet benut en bleef het bij 0-2 met de rust.

In de rust toch nog een aantal dingen aangegeven en duidelijk gemaakt dat we snel de 0-3 moesten maken waardoor de angel er bij de tegenstander snel uitging. De tweede helft begon Teisterbanders heel sterk en al naar vier minuten stuurde Vermeulen  Pesch diep en die scoorde heel beheerst de 0-3. Na dit doelpunt nam Teisterbanders een beetje gas terug maar bleef wel de wedstrijd controleren. Doordat D.V.C. Iets meer risico ging nemen kregen wij nog meer ruimte, echter de scherpte was er na de 0-3 wel af. Sharona Schimmel kwam in 53e minuut Monique van Rooijen vervangen die grieperig aan de wedstrijd was begonnen. In de 60e minuut kwam Menal Chemlal voor Robin Zuidema in de ploeg. Het enige vermeldingswaardig was dat Chemlal een gele kaart meepikte in de 80e minuut doordat ze iets te laat was met een sliding. Zonder verder nog in de problemen te komen kreeg de tegenstander twee minuten voor tijd nog een mooie kans. De lastige spits kreeg 1x iets meer ruimte van Jansen,  maar schoot de bal alsnog naast. Al met al een verdiende overwinning. Op naar de volgende wedstrijd.