Teisterbanders bij Omroep Gelderland
Maandag 3 oktober 2011 bracht een afvaardiging van Teisterbanders dames en meisjes een bezoek een Omroep Gelderland. Tijdens het programma 'Sparren' werd een eerder opgenomen reportage vertoond. Sommige dames en meisjes waren zeer onder de indruk van enkele andere gasten.

Foto: Teisterbanders bij Omroep Gelderland
Na de busreis aangekomen bij de studio in Arnhem.

Foto: Teisterbanders bij Omroep Gelderland
Wachten op hetgeen dat komen gaat.

Foto: Teisterbanders bij Omroep Gelderland
Even bijkletsen en rondkijken.

Foto: Teisterbanders bij Omroep Gelderland
Nog even een kopje koffie en een foto maken.

Aanleiding voor het bezoek was het feit dat in het seizoen 2010 - 2011 Teisterbanders  DA1, MA1 en MB1 kampioen werden. Mia van Os had contact gezocht met Omroep Gelderland en van het een kwam het ander.
Ongeveer een half uur voor aanvang van de live uitzending, mochten we de opname ruimte betreden. Na wat instructies, was het wachten op het begin van de uitzending, terwijl in de studio de temperatuur flink opliep. Leo Oldenburger en Evert ten Napel waren de presentatoren. Gasten in de studio waren IJshokeyer Nick de Jong, Vitesse speler Nicky Hofs en marathonlopers Ilonka van den Hengel en Rik Wolfswinkel.

Foto: Teisterbanders bij Omroep Gelderland
De Teisteranders afvaardiging op de tribune met tussen Ingrid Helmink en Robin Zuidema, Nicky Hofs. 

Tijdens de uitzending werden Edo de Reuver, Tony Lahey en Robin Niemantsverdriet gekozen tot ambassadeurs van het vrouwen voetbal binnen Teisterbanders. Zij zullen ingezet worden bij promotieactiviteiten ter ondersteuning van het vrouwenvoetbal. Dank gaat uit naar het trio heren die zich hiervoor spontaan hadden aangeboden.

Bekijk hier de uitzending.

Terug naar Teisterbanders.