DA1 naar dubbele cijfers
Zondag 16 oktober 2011 speelden de DA1 van Teisterbanders in Wijchen tegen het nog puntloze A.W.C. DA1. Eerder dit seizoen had een wedstrijd tegen een andere nog puntloze ploeg op dat moment, Teisterbanders zelf puntverlies opgeleverd. Pas na rust kwamen de Teisterbanders dames los en werd er ruim gewonnen, 2-10.

A.W.C. DA1 – Teisterbanders DA1 2-10 (2-3)
De wedstrijd tegen A.W.C. kon alleen maar verlies opleveren voor Teisterbanders, want een overwinning was men aan hun stand verplicht. Wanneer je echter te simpel over een tegenstander denkt, dan kun je maar zo het deksel op je neus krijgen.
Teisterbanders begon heel goed, binnen twee minuten stond men door goed doorzetten van Roos van Gent op 0-1. Het juichen verbloemde al iets, men reageerde haast niet op het doelpunt, terecht want eigenlijk gelijk vanaf de aftrap stond het alweer 1-1. In de vijfde minuut ging Melanie Pesch alleen op de keeper af na een verkeerde terugspeelbal, ze speelde de keeper uit en moest met haar chocoladebeen schieten, een verdedigster kon haar fout goedmaken en de bal redden. Slordig spel was het vervolg zeker vanuit het oogpunt van Teisterbanders en A.W.C. Kwam er een
aantal keren gevaarlijk uit. In de 20e minuut stuurde Marijke van der Weerd Jonne Vermeulen diep en die wist hier vaak wel raad mee, 1-2. Echter ons feest was wederom kort en A.W.C. kwam na eerst op de paal geschoten te hebben, via een kopbal op 2-2. Wederom een verkeerde terugspeelbal bracht de 2-3 via Pesch op het scorebord in de 43e minuut.

Alleen aangeven dat we scherper moesten zijn en een voorsprong nioet zo snel uit handen moesten geven waren de woorden in de rust en gelukkig door de rust konden we de voorsprong al 17 minuten vasthouden. De pijp was blijkbaar leeg bij A.W.C. Op een enkele stuiptrekking na, na een assist van Pesch werd het door Jonne Vermeulen 2-4 in de 50e minuut en nog geen vijf minuten later 2-5 wederom
Vermeulen na een pass van Van Gent. Nu deed Teisterbanders wel wat men de eerste helft vergat, combineren. In de 70e minuut Pesch 2-6 assist Van Gent, 76e minuut Vermeulen 2-7 assist Pesch, 80e minuut Pesch 2-8 assist  Vermeulen, 85e minuut Pesch 2-9 assist Van der Weerd. De tiende wilde men eerst niet maken, Vermeulen twee maal wild over en Susanne  Monhemius op de lat leken de tien in de weg te staan, echter in de 89e minuut Vermeulen 2-10 na een assist van Van der Weerd. De overwinning was terecht tegen een heel sportieve ploeg alleen het gemakzucht was toch een helft de grootste tegenstander van Teisterbanders.