Teisterbanders geeft winst uit handen
Zondag 6 november 2011 speelde Teisterbanders in Gorinchem tegen Raptim. Net als Teisterbanders kent Raptim dit seizoen een stroeve start. Beide clubs verkeren in de onderste regionen van de ranglijst. Teisterbanders leek op weg naar de winst, maar gaf een 0-3 voosprong uit handen en moest genoegen nemen met een punt, 3-3.

Raptim – Teisterbanders 3-3 (0-1)
De openingsfase was voor Raptim, zonder dat dit kansen opleverde. Teisterbanders kreeg een kans na een voorzet van Michel Hendrickx, maar zijn voorzet kon niet worden ingetikt door Jan van Mourik en Jos van de Kop. De thuisclub kreeg ook een kans, maar de bal ging via Cees Arisse naast. Na ruim een kwartier legden de bezoekers de eerste goede aanval op de kunstmat en was het raak. Floor van Gent speelde Van de Kop in die doortikte op Hendrickx. Die gaf een bekeken voorzet en Van Mourik schoot binnen, 0-1. Het spel golfde heen en weer en na een half uur profiteerde Raptim bijna van gepruts in de Teisterbanders verdediging. De bal werd echter over geschoten. Vijf minuten voor rust werd eindelijk de op dreef zijnde Hendrickx gezocht. Hij zette aan langs de zijlijn en werd getorpedeerd door een Raptim verdediger. De scheidsrechter toonde een gele kaart, waar een rode wegens buitensporige inzet op zijn plaats was geweest. Hendrickx kon weer opstaan, maar de Raptim speler bleef helaas met een nek / hoofd blessure liggen. De scheidsrechter besloot tot het tijdelijk staken van de wedstrijd en het was wachten op een ambulance. Na 25 minuten kon de wedstrijd weer worden hervat. Van de Kop zat vlak voor rust een tegenstander flink op zijn huid en een de scheidsrechter floot voor een overtreding van Van de Kop. De Raptim speler draaide zich om en greep Van de Kop met twee handen bij zijn strot. Van de Kop bleef opvallend rustig en de scheidsrechter deed dit af met slechts een gele kaart voor de Raptim speler. Voor een licht geweldedige handeling staat toch een andere straf.
Na rust verdubbelde Teisterbanders binnen vijf minuten de marge. Van Mourik ging op rechts goed door en trok de bal vanaf de achterlijn voor. Hendrickx bedacht zich niet en schoot de bal volley in, 0-2. Joey van Essen kwam in de ploeg voor Mark van Kuilenburg. De jonge Van Essen viel uitstekend in. Met zijn techniek bleef hij eenvoudig op de been tussen het vele geren en gevlieg. Hij gooide na ruim een uur in en Van Mourik kaatste de bal terug. Van Essen zette de bal uitstekend voor en Levi Molle kwam goed door en haalde uit. De doelman redde, maar Hendrickx was attent en rondde alsnog af, 0-3. Wie dacht dat de buit binnen was, had het mis. Raptim, niet meer de ploeg van voorgaande seizoenen met uitstekend combinatievoetbal, ging alles of niets spelen en had succes. De jonge scheidsrechter, die een goede wedstrijd floot maar wat lef ontbeerde bij persoonlijke straffen door de verkeerde kleur te tonen en het niet negeren van enkele vlagsignalen van de Raptim assistent, bleek toch gevoelig voor enkele beïnvloedingsfactoren van de thuisclub toen hij na ruim een uur na een onschuldig duel de bal op de stip legde. De aanvoerder van de thuisclub, waar de stoom nog niet niet uit zijn oren kwam, benutte de strafschop onberispelijk, 1-3. Drie minuten na deze treffer leek de ploeg van trainer Jan van Setten de oude marge te herstellen. Van Mourik vond de goed ingeschoven Molle die door de doelman naar buiten werd gedrongen. Molle behield het overzicht en legde terug op van Mourk. Die haalde goed uit, maar trof een op de doellijn staande verdediger. Twintig minuten voor tijd kreeg de thuisclub een vrije trap op een meter of twintig voor het doel. De voorstopper ontfermde zich over dit klusje en schoot de bal als een streep onder de kruising, 2-3. Teisterbanders kreeg nog een kans, maar na een vrije trap van Van Essen, kopte Van Mourik over. Zeven minuten voor tijd viel toch de gelijkmaker. Na een vrije trap werd de bal doorgekopt en verdween deze over Van der Weerd in het doel, 3-3. In de slotfase kwam Daan van Essen nog in de ploeg voor de geblesseerde Van de Kop. Al met al heeft Teisterbanders verzuimd om drie punten mee te nemen uit Gorinchem.