DA1 gaat flink onderuit
Zondag 6 november 2011 stapten de DA1 van Teisterbanders in de auto voor "een fijn stukje rijden". Meer dan 150 kilometer enkele reis moesten er worden afgelegd alvorens aan te komen in Glanerbrug. De thuisclub bleek vooral na rust een paar maten te groot en won met 6-1. De thuisreis duurde lang. Erg lang.

Glanerbrug DA1 – Teisterbanders DA1 2-1 (6-1)
De wedstrijd tegen Glanerbrug moest Teisterbanders doen zonder drie vaste krachten echter de vervangers genoten het volste vertrouwen. Teisterbanders begon heel goed, binnen tien minuten kwam men op 0-1, een schot van Melanie Pesch verdween over de keepster heen. Hoe mooi kon dat zijn, echter vanaf dat moment was het Glanerbrug dat de wedstrijd bepaalde. Teisterbanders kon de bal niet meer in bezit houden waardoor er de gehele wedstrijd druk was op de verdediging van Teisterbanders. De dames hadden het niet vandaag en men speelden ook tegen een ploeg waarbij bijna alles lukte. De lat hielp Teisterbanders nog wel maar in de 39e minuut werd het toch verdiend 1-1. Wanneer je deze stand vast kan houden tot de rust is er altijd hoop echter binnen twee minuten was het al 2-1 na een goede aanval en een sterk ingekopte bal. Dit was tevens de rust.
Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Al na drie minuten scoorde Glanerbrug de 3-1 en was het gebeurd met Teisterbanders. Glanerbrug liep uit naar een 6-1 overwinning waar Teisterbanders geen enkele kans tegenover kon zetten in de tweede helft. Ons team werkte hard maar we hadden het deze dag gewoon niet en zodoende moesten we onze tweede nederlaag incasseren. Echter de tweede plaats hebben we nog steeds, alleen de nummers twee tot nummer zes staan op maximaal drie punten van elkaar dus belooft het een spannende competitie te worden en kan het nog alle kanten op.