DA1 is de draad kwijt
Zondag 20 november 2011 speelden de Teisterbanders DA1 dames in Leusden tegen de dames van Roda'46. De dames uit Kerk-Avezaath moesten weer eens drie punten gaan pakken en dat was gezien de stand op de ranglijst ook mogelijk. Teisterbanders raakte echter gedurende de wedstrijd de weg kwijt en verloor met 3-2.

Roda'46 DA1 – Teisterbanders DA1 3-2 (1-1)
Teisterbanders liet tegen het matig voetballende Roda '46 de punten in Leusden. Door zelf niet scherp te beginnen moest Teisterbanders al binnen een minuut achter een achterstand aan voetballen. Slecht opletten in de verdediging leverde de 1-0 op voor de thuisclub. Teisterbanders had meer balbezit zonder echt gevaarlijk te worden. In de zesde minuut werd het door Jonne Vermeulen 1-1. Maar wat de teams daarna lieten zien in de eerste helft was van beide zijden niet best. Zo werd de ruststand ook bereikt met 1-1.

De tweede helft werd het steeds moeilijker voetballen door de mist, door de warrige leiding van de scheidsrechter leek de wedstrijd op 2-2 te eindigen. Beide ploegen kregen een discutabele strafschop en beide werden benut, de eerste was voor Teisterbanders en Susanne Monhemius voltrok dit vonnis. Dat Roda '46 een strafschop kreeg was een goedmakertje en die werd met beide handen aan gegrepen, 2-2. Dat Roda '46 met de overwinning wegliep moet Teisterbanders zichzelf aanrekenen. Roda '46 ging ervoor en bij Teisterbanders werd er niet alert genoeg gevoetbald. Heel simpel voorin balverlies leverde een gevaarlijke aanval op aan de andere zijde en de goede voorzet werd bij de tweede paal geheel vrijstaand ingetikt, 3-2.
Dit is dus een duur verlies voor Teisterbanders, waarbij de gevaarlijke negende plek in de stand dichterbij komt en nog maar zeven punten voorsprong op gevarenzone heeft.