Nieuwjaarsreceptie: nieuw ere lid
Zondag 8 januari 2012 is Hennie van Baal tijdens de nieuwsjaarsreceptie het ere lidmaatschap ten deel gevallen. Van Baal heeft meer dan 40 jaar diverse functies binnen de vereniging vervuld en is thans nog actief als bestuurlid.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Het was ook dit jaar gezellig druk met voor een ieder een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie werd het Hooge Hoed toernooi gespeeld. De ploeg van Harmen van Rinsum behaalde de meeste punten.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Janus van de Kop (rechts) feliciteerde Harmen van Rinsum met de eerste plaats van zijn ploeg tijdens het Hooge Hoed toornooi.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Voorzitter Goos van Alphen feliciteerde Tony Lahey met zijn 25-jarig lidmaatschap en had enkele presentjes voor de jubilaris.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Hennie van Baal viel de eer ten deel te worden benoemd als erelid van de vereniging en ontving van de voorzitter enkele geschenken.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Hennie van Baal viel even stil, maar sprak toch een mooi dankwoord met aan zijn zijde zijn vrouw Lies.

Foto: Nieuwjaarsreceptie
Gerrit Niessen en Eric Wellner ontvingen naast een zaklantaarn een ander attribuut dat hun nachtelijke tochten een stuk veiliger moeten maken.

Penningmeester Cees Papaleu benadrukte tijdens een toelichting op de financiële situatie van de club, die nog steeds goed is, de importantie van het lentefeest als het gaat om het genereren van inkomsten.  Voorzitter Van Alphen gaf aan dat alle leden een brief zullen ontvangen met belangrijk nieuws over de toekomst van Teisterbanders.

Terug naar Teisterbanders.