DA1 start nieuwe jaar goed
Zondag 22 januari 2012 stond er voor Teisterbanders DA1 na een teleurstellend einde in 2011 een belangrijke wedstrijd op het programma. Door de twee nederlagen in november en december waren de onderste ploegen dichtbij gekomen en was een herstel voor de dames hard nodig. In de eerste helft werd het verschil gemaakt en wonnen de Teisterbanders dames met 5-0.

Teisterbanders DA1 – D.V.V. DA1 5 - 0 (4-0)
De leiding had besloten er niet teveel druk op te gooien en niet op de stand en de tegenstander ingaan. Zo konden we misschien weer gaan voetballen zoals we in het begin van de competitie hadden laten zien. De terugwedstrijd tegen D.V.V. DA1 was van groot belang, echter daar werd de groep niet mee geconfronteerd. Mede door de tegenvallende resultaten in de laatste wedstrijden kregen de meiden als boodschap mee om als een team te voetballen en te genieten. Nou genieten was het, zeker de eerste  helft. De ene na de andere combinatie rolde over het zware veld in Kerk-Avezaath.  Onze meiden leken er helemaal geen probleem mee te hebben en na tien minuten scoorde Melanie Pesch 1-0 na een assist van Susanne Monhemius, die net een dag terug was uit Australië. In de vijftiende minuut speelde Jonne Vermeulen de bal naar Sharona Schimmel die de bal helaas op de paal schoot. Monique van Rooijen schoot in de 24e minuut op de lat na een assist van Pesch. In de 25e minuut werd het 2-0 door Pesch die nu de bal van Van Rooijen kreeg. In de 37e minuut was het
weer Pesch die scoorde (3-0), na een goede combinatie met Vermeulen en ook de 4-0 na een assist van wederom Vermeulen was van Pesch. Dit werd tevens de ruststand.

In de rust kregen de meiden een compliment alhoewel de trainer daar wel voorzichtig in wil zijn. De tweede helft was na een minuut eigenlijk al voorbij. Pesch kreeg de bal in de diepte en hield deze goed vast. Marijke van der Weerd was er als de kippen bij en schoot de teruggelegde bal in de uiterste hoek, 5-0. Na dit doelpunt nam  Teisterbanders onbewust gas terug en zodoende kregen de gasten iets meer grip op de wedstrijd zonder echt gevaarlijk te worden en kwam men dan toch te dicht bij dan was het Astrid Hooykaas die liet zien dat ze er ook was. Menal Chemlal kwam in de 60e minuut voor Monhemius in het veld en Ingeborg Sanderse verving Van Rooijen na 65 minuten. Hierdoor ging Ingrid Helmink op het middenveld spelen. Hemmink kreeg nog een schietkans, maar de bal verdween naast en ook de poging vlak voor tijd van Chemlal trof het vangnet. Een goede eerste helft en de tweede helft was iets minder door het zware veld en met wind mee spelen is niet altijd het makkelijkst. Meiden een pluim voor deze wedstrijd. Als team geweldig gedaan.