Stem op Kees
Onze penningmeester Kees Papeleu is genomineerd voor penningmeester van het jaar bij Teisterbanders.  Stem ook op hem en zegt het voort! De vereniging kan hier mogelijk een mooie geldprijs mee winnen. Alvast bedankt en doe je best.
Namens het bestuur, de secretaris


Plaatje: Penningmeester van het jaar

Hartelijk dank voor het nomineren van je penningmeester Kees Papeleu. Door deze nominatie laat je zien dat het werk van de penningmeester gewaardeerd wordt. Daarnaast maakt jouw penningmeester kans op €2500,- voor de clubkas en krijgt de Penningmeester van het Jaar de eer om de gong op de effectenbeurs van Amsterdam te luiden.

De kans op het winnen van de hoofdprijs wordt vergroot als er veel op de penningmeester gestemd wordt. Dus roep alle verenigingsleden op te stemmen, via www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem.

De penningmeester dingt mee om de titel na het invullen van enkele specifieke gegevens. Een felicitatiemail en uitnodiging voor het invullen is inmiddels per mail verstuurd aan de penningmeester. Daarnaast ontvangt de penningmeester binnenkort een uitnodiging voor gratis deelname aan een miniconferentie met diverse workshops speciaal gericht op het penningmeesterschap.

Op woensdag 4 april 2012., de Dag van de Penningmeester, wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Penningmeester van het Jaar mag noemen.

Voor vragen kunt u terecht bij de secretaris van uw club.

Terug naar Teisterbanders.