Dames scoren weer niet tegen Hoeve Vooruit
Zondag 22 april 2012 traden de Teisterbanders DA1 dames in Kerk-Avezaath aan tegen Hoeve Vooruit DA1. Net als in de eerste wedstrijd deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Kansen waren er voor de thuisclub en de bezoekers, maar scoren bleek dit maal een te moeilijke opgave. Eindstand derhalve 0-0.

Voor beide teams kon deze wedstrijd beslissend zijn voor het restant van de competitie. De competitie lekker uit ballen of nog mee doen voor een prijs. De wil was er wel, maar het voetbal was niet best. Dat zal gedeeltelijk ook aan het slechte B-veld hebben gelegen. De eerste kans was voor Teisterbanders. Na een hoekschop van Marijke van der Weerd, kon Melanie Pesch geheel vrijstaand inkoppen, maar de bal ging ruim naast. Na vroeg storen door Teisterbanders, kreeg Jonne Vermeulen een kans, maar ze schoot over. Ook de volgende mogelijkheid was voor de thuisclub. Op aangeven van Pesch haalde Van der Weerd uit, maar de keepster redde. Na een half uur kregen de bezoekers de eerste kans. Na gepruts in de Teisterbanders verdediging, werd de bal goed ingeschoten, maar keepster Astrid Hooykaas tikte de bal uitstekend over de lat. Uit de aansluitende hoekschop was het toch bijna raak. Van dichtbij werd de bal over geschoten.

Foto: Teisterbanders DA1 - Hoeve Vooruit DA1
In afwachting van de bal na een hoekschop.

Foto: Teisterbanders DA1 - Hoeve Vooruit DA1
Spitsuur voor het Hoeve doel, maar dat zou niets opleveren.

Op slag van rust kreeg de thuisclub een grote kans. Van der Weerd stuurde Pesch weg die uit een scherpe hoek op doel schoot. De bal hobbelde voorlangs.

Foto: Teisterbanders DA1 - Hoeve Vooruit DA1
Melanie Pesch heeft uitgehaald en de bal zal voorlangs gaan.

Na rust kwam  Thamar de Groot in de ploeg voor Sharona Schimmel. Ook nu was de eerste kans voor de Avezaathse ploeg. Uit een voorzet van Roos van Gent, kopte  Jonne Vermeulen in maar de keepster pakte de bal. De bezoekers kwamen niet verder dan af en toe een verdwaalde bal richting het Teisterbanders doel. Na ruim een uur passte Van der Weerd op Pesch die Vermeulen vond. De spits probeerde het twee keer. De eerste keer redde de keepster en de tweede keer eindigde de bal in het zijnet.

Foto: Teisterbanders DA1 - Hoeve Vooruit DA1
Vermeulen stuit op de keepster.

Na een slordigheid van Teisterbanders kregen de gasten een kans, maar de bal ging naast. Laura Schimmel kwam in de ploeg voor Robin Zuidema. De laatste kans was voor Teisterbanders, maar uit een vrije trap van Susanne Monhemius pakte de keepster de bal klemvast.

Terug naar Teisterbanders.